Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hulladék felvásárlás képes leírás - Újrahasznosítás - cégek, szervezetek és oktatás.tlap.hu
részletek »

Hulladék felvásárlás - Újrahasznosítás - cégek, szervezetek és oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ujrahasznositas.tlap.hu » Hulladék felvásárlás
Keresés
Találatok száma - 32 db
Al-Cu Service Kft.

Al-Cu Service Kft.

Cégünk fő tevékenysége: földmunka, épületbontás, hulladék begyűjtése, hulladék kezelése, hulladék hasznosítása. Az Al-Cu Service Kft. tulajdonosának fontos törekvése volt, hogy egy vállalkozás keretén belül több olyan szolgáltatást nyújtson magas színvonalon és elérhető áron amelyet egy mai modern cég nem nélkülözhet, ezért döntött úgy az alapító, hogy komplex rendszerűvé alakítva hozza létre társaságát. A társaságnak komoly lehetőségei vannak a jövőre nézve. Az Al-Cu Service Kft. széles körű kapcsolatai révén országos szintű információs hálózattal, komoly referenciákkal és hites tőkével bír, ami jelenlegi megbízóinknak biztonságot és garanciát, leendő megbízóink számára komoly ajánlást jelent.

Blademetal Fémkereskedelmi Kft.

Blademetal Fémkereskedelmi Kft.

Vállalkozásunk hulladékkereskedelemmel, feldolgozással, hasznosítással, és szállítással foglalkozik. Jelentős mennyiségű újrahasznosítható hulladékforgalmazásunkkal a hulladékpiacon meghatározó szerepet töltünk be. Cégünk központi telephelye Dunaharasztiban, az Ipari Parkban található. Telephelyünk 4.000 m2 alapterületű, ami a megfelelő környezetvédelmi előírások szerint lett kialakítva. Itt végezzük az anyagok és a hulladékok tárolását, válogatását, darabolását, bálázását kiszállításra történő előkészítését. Műszaki fejlesztésekkel, új beruházásokkal folyamatosan korszerűsítjük eszközeinket, építjük, alakítjuk telephelyünket. Az EU normákat követve a hulladékok kezelésére, feldolgozására környezetbarát eljárásokat vezetünk be. Terveink között szerepel az újrahasznosítás arányának javítása a begyűjtött mennyiség növelésével, illetve eddig nem hasznosított hulladékok feldolgozásával és a termelés folyamatába másodnyersanyagként történő visszaforgatásával. Vevőink a legtöbb esetben végfelhasználók, aminek köszönhetően mindig versenyképes árakkal vagyunk jelen akár a hazai, vagy a külföldi piacokon is. Hulladékszállítás: Tehergépjárműve l nem rendelkező ügyfeleink számára belföldi szállítóeszközeinkkel állunk rendelkezésre. 3.5, 6.2, 12, és 18 tonna raksúlyú, valamint Multiliftes tehergépkocsisainkkal rugalmasan tudjuk ügyfeleink igényeit kielégíteni.

Creato 2005 Kft.

Creato 2005 Kft.

A Creato 2005 Kft. 2006 nyarától végzi az elektromos és elektronikai hulladékok gyűjtését és feldolgozását a Szombathely, Csaba u. 8. sz. alatt található bérelt telephelyen. 2010. július 1-től a cég profiljában új ágazatként jelenik meg a fémkereskedelemben való részvétel. A profilbővítés olyan jól sikerült, hogy 2010 végétől a cég árbevételének 80%-át már ez az üzletág termelte meg. Mivel a piac nem igazolta vissza, hogy néhány száz tonnás volumenben gazdaságosan lehet az e-hulladék kézi bontását végezni, ezért a 10 kg/db méret alatti berendezések bontását megszüntettük, és a szolgáltatás fentartása mellett, a begyűjtött mennyiséget gépi feldolgozásra, partnereinknek átadjuk. A 10 kg/db feletti súlyú berendezések feldolgozását továbbra is végezzük. Az elektronikai hulladék üzletágunk tehát továbbra is működik, a gazdaságossági szempontok szerinti hangsúly eltolódásokkal. Amellett, hogy továbbra is átvesszük cégek, intézmények elektronikai hulladékát, kiterjesztettük az e-hulladék begyűjtéssel kapcsolatos szolgáltatásainkat azzal, hogy ingyenes begyűjtőjáratokat szervezünk minden pénteken, amikor a cégünkhöz bejelentett ( 94/315-643 ) címekre kimegyünk és behozzuk a lakosság által nem mozdítható, nem szállítható eszközöket, Szombathelyen és környezetében. Ezt a szolgáltatást szeretnénk kiterjeszteni 2011 őszétől vasvári telephelyünk körzetében, ahova a címbejelentést a ( 94/3

Duna Recycling Bt.

Duna Recycling Bt.

Cégünk 1996 óta foglalkozik hulladékpapír, illetve műanyag hulladékok szelektív gyűjtésével. Tevékenységünk nyomdák, kiadók, irodaházak, áruházak (Offset, Pera, Szó-Kép, Ringier, Baumax, OBI, stb.), kórházak, iskolák, óvodák mellett a lakosság szelektív hulladék-mentesítésére is kiterjed. Az általunk szelektíven begyűjtött hulladékok 100%-a újrafelhasználásra kerül. Iskolákban, óvodákban 1,1 köbméteres vagy nagy konténeres gyűjtést szervezünk. Lakosságnál 240 literes vagy 1,1 köbméteres lépcsőházakba kihelyezett konténereink vannak, melyek papír, ill. PET palack gyűjtésére szolgálnak. Partnereink számára a mentesítéshez szükséges edényzetet, tömörítő konténereket díjmentesen biztosítjuk. Számos cégnél kihelyezett - akár több millió forint értékű - segédberendezésünk van, amely a legkorszerűbb technikai megoldások segítségével biztosítja a papírgyűjtést, és a tovább-feldolgozás folyamatát (elszívó csőrendszerre telepített préskonténerek, öntömörítő konténerek, egyéb különböző méretű konténerek, ill. ezek kiegészítő berendezései). A telepítésre kerülő technikák milyenségéről a helyszínen való felmérés után egyedi ajánlatot adunk. Minden kihelyezett gépet és tárolóedényt bérleti díj felszámítása nélkül helyezünk ki, és térítésmentesen végezzük az elszállítást is.

Duparec Papírbegyűjtő és Feldolgozó Kft.

Duparec Papírbegyűjtő és Feldolgozó Kft.

A Duparec Kft. sikeresen alkalmazza a legkorszerűbb hulladékbegyűjtő technológiákat. Garantálja a papírgyártásra alkalmas papírhulladék folyamatos átvételét, és ezzel hozzájárul a környezetvédelemmel kapcsolatos feladatok ellátásához. A lakókörnyezetben és iskolákban kihelyezett szelektív gyűjtőkonténereink a köztisztaságon kívül környezettudatosságra nevelnek. Központi telephelyünkön közvetlenül veszünk át papírhulladékot lakosságtól, magánvállalkozóktól, intézményektől és üzemektől. Intézményekben, hivatalokban keletkező bizalmasan kezelendő iratok biztonságos elszállítására, azok zárt rendszerben történő megsemmisítésére és feldolgozására kínálunk megoldást. A hivatalos iratok garantált megsemmisítésének gyakorlatát az Európai Közösségben használatos eljárások figyelembevételével dolgoztuk ki és valósítjuk meg. Hulladékgyűjtési kampányokat, kiállításokat és bemutatókat is tartunk oktatái céllal.

Elastic 2000 Kft.

Elastic 2000 Kft.

Az ELASTIC 2000 Kft. hulladékpapír- és műanyag-hulladék feldolgozással és kereskedelemmel, valamint papíripari és anyagmozgató gépek telepítésével, karbantartásával foglalkozik. Magyarország legnagyobb papírgyártójának Dunapack ZRT. leányvállalatának a Duparec Kft.-nek a kiemelt beszállítója és partnere. A Nyíregyházi telephelyű Kft. a helyi Dunapack Zrt. Hullámdoboz Gyár telephelyén működik. Nem csak Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye területéről rendelkezik számos partnerrel, hanem Debrecen és Miskolc vonzáskörzetéből is. Továbbá üzleti tevékenységet végez Ukrajna és Románia területén is.

ENVIROINVEST Zrt.

ENVIROINVEST Zrt.

E-hulladék (elektronikai hulladék) kezelői szolgáltatás Az ENVIROINVEST Zrt. jogelődjeivel együtt 2004 évtől végez e-hulladék (elektronikai hulladék) kezelői tevékenységet, hangsúlyt helyezve az e-hulladék feldolgozói kapacitás fejlesztésével egyidejűleg a szolgáltatás minőségi színvonalának növelésére. Cégünk környezetvédelmi társaságként elkötelezett híve az e-hulladék elkülönített gyűjtésének, mely által megakadályozhatjuk a veszélyes anyagok környezetünkbe történő jutását. Fontosnak tartjuk továbbá, hogy szolgáltatásunk során tevékenységünk átlátható, ellenőrizhető legyen, biztosítva a hulladékká vált elektronikai berendezések ellenőrzött körülmények közötti kezelését.

Ereco Zrt.

Ereco Zrt.

Az Ereco Zrt. Magyarország egyik legnagyobb hasznosítható hulladékot gyűjtő és kezelő vállalkozása. Fő profilunk a különféle vas fémek és nemvas fémek begyűjtése. MÉH tradíciókkal és fejlett környezetvédelmi, műszaki háttérrel, több,mint 15 éve vagyunk jelen a hazai piacon.

Fáradt olaj felvásárlás - Gégol

Fáradt olaj felvásárlás - Gégol

A társaság 1998 óta foglalkozik hulladékhasznosítással és fáradt olaj begyűjtéssel. A cég által előállított fluxáló olaj GÉGOL-FLUX 2013 márkanév alatt kerül értékesítésre bitumengyártóknak, tetőszigetelés gyártóknak és kenőanyag forgalmazóknak Európa szerte. A Kft. Magyarországon egyedülálló, német technológián alapuló ipari berendezéssel a veszélyes hulladéknak számító használt ásványi olajok ártalmatlanításának szakértője. Kapacitásunk alapján évi 17.000 tonna olajat tud hatástalanítani. Elérhetőségek 2531 Tokod, Sashegyi út 2. Telefon: 36 33 505-130.

Hirdetés
Fe-Ferrum Kft.

Fe-Ferrum Kft.

A Fe-Ferrum Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1994-ben alakult és 100%-os magyar tulajdonban családi vállalkozásként végzi tevékenységét. A Cég folyamatosan fejlődő és bővülő működés során elérte, hogy Budapesten és vonzáskörzetében a hazai szilárd, újrahasznosítható hulladékgazdálkodás elismert vállalkozásává váljon. A Fe-Ferrum Kft. az elsődleges keletkezési forrásból, ipari területről származó vas-, acél-, színesfém-, papír-, műanyag-, elektronikai-, és akkumulátor hulladék felvásárlásra szakosodott. Vásárol ezen túlmenően lakosságtól és kiskereskedőktől is, továbbá hatóságilag regisztrált autóbontást is végez. A Cég a begyűjtött hulladékot a megfelelő minőségű másodnyersanyaggá dolgozza fel, amit a hazai-, ill. a nemzetközi piacon, közvetlenül a végfelhasználó felé értékesít. A begyűjtött és feldolgozott hasznosítható hulladékmennyiség átlagosan évente 33 ezer tonna.

FE-Group Invest Zrt.

FE-Group Invest Zrt.

A FE-Group Invest Zrt.-t 1994-ben alapították magyar magánszemélyek. A társaság célja az volt, hogy a magyarországi hulladékgazdálkodás piacán jelenjen meg egy olyan gazdálkodó szervezet, amely harmonikusan ötvözi a a konkrét hulladékkezelési feladatokban végzett szolgáltatást, és a hulladékgazdálkodás általános műszaki-, tervezési-, gazdálkodási-, és befektetés-fejlesztési, tehát mérnöki tevékenységeit. Anyagfajták: Akkumulát or, elektronikai, műanyag, papír, fém csomagolási, üveg.

Fer-Marik Kft.

Fer-Marik Kft.

Cégünk családi vállalkozásként alakult 2000-ben Orosházán betéti társaságként, 2007 novemberére Kft.-vé nőtte ki magát. Fő tevékenysége a sík és öblös üveghulladék kereskedelem. Telephelyünkön közforgalmi gázolajkút, digitális hídmérleg és tehergépjármű-mosó is üzemel. Cégünk célja az uniós csatlakozás után megváltozott hulladékgyűjtési, hulladékkezelési előírásoknak megfelelő szolgáltatás nyújtása, a begyűjtött üveghulladék újrahasznosításra történő átadásával. Szolgáltatásaink: - üveghulladék begyűjtés, kezelés - fuvarozás, szállítmányozás - mérlegelés - jármű mosás - gázolaj értékesítés - számviteli szolgáltatás

Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft.

Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft.

Társaságunk, a Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi (FTSzV) Kft. a főváros területén közműpótló tevékenységet, közegészségügyi és környezetvédelmi feladatokat lát el, többek között települési, ipari és lakossági veszélyes és nem veszélyes hulladék kezelését. Célunk, hogy a vevői és környezetvédelmi követelmények maximális kielégítésével, szolgáltatásaink és termékeink minőségének állandó emelésével magas fokú vevői elégedettséget érjünk el, miközben messzemenőkig elkötelezzük magunkat a környezetvédelem jogi és egyéb előírásainak betartása, a környezetszennyezések megelőzése, a környezeti tényezők vonatkozásában vállalt követelmények teljesítése, a folyamatos fejlesztés iránt. Szolgáltatásaink: - Zsírhulladék begyűjtése - Olajos iszap begyűjtése - Womás csatornatisztítás - Elektronikai hulladék begyűjtése - Veszélyes hulladékok begyűjtése

Fuvker Bt.

Fuvker Bt.

Fő tevékenységi körünk a hulladékgyűjtés-szállítás valamint veszélyes hulladékszállítás konténeres rendszerben. Tevékenységünket főként Debrecenben és a város 20-30 km-es körzetében végezzük, de szükség esetén partnereink kérésére bárhová elmegyünk az ország területén. Veszélyes hulladék szállítását országos viszonylatban végezzük.

Henn Sándor Hulladékfeldolgozás és Hulladékgazdálkodás

Henn Sándor Hulladékfeldolgozás és Hulladékgazdálkodás

Fő tevékenységünk a fémhulladék kereskedés. Azóta is ezzel foglalkozom, nagy figyelmet fordítok a telep tisztaságára, és a rendre. A természetterhelés csökkentéséért mindent megteszek, ami tőlem telik. Dolgoztam már a nemzeti-park és a közép-dunántúli környezetvédelmi hivatal megbízásából, valamint a balatonszőlősi, és a balatoncsicsói polgármester kérésére is. Balatonkenese - Zánka - Ajka - Zirc határolja be azokat a kis- és középvállalkozásokat, akikkel szerződéseim vannak. A szerződéses feleinkhez kérésre EU szabványos hulladéktárolókat helyezünk ki. A profitra törekszünk, de a környezetvédelem az elsődleges szempontunk. Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem keressen fel, akár vállalkozóként, akár magánszemélyként. Telephelyemen haszoneladást nem folytatok, /akár magánszemélytől, akár vállalkozótól beszállított anyag/ a nagybeszállítók felé értékesítjük tovább.

Hu-Musz-Recycling Kft.

Hu-Musz-Recycling Kft.

Az alapszolgáltatás lényegében szállításszervezés, azaz az intézményben szelektíven gyűjtött hulladék rendszeres elszállítása az épületből. Ez esetben a házon belüli gyűjtési rendszer kialakítása és működtetése a megrendelő feladata. Az alapszolgáltatás részei: általános programajánlat, tanácsadás a szállítókonténerek biztosítása, szállításszervezés (rendszeres konténerürítés) tájékoztatás az eredményekről a megrendelő felé.

HWD Recycling Kft.

HWD Recycling Kft.

A HWD Recycling Kft. azzal a céllal alakult, hogy a lakosságtól és közületektől egyaránt begyűjtse, és a környezetvédelmi normáknak és követelményeknek megfelelően feldolgozza a rossz, vagy használt elektronikai termékeket. A technikai fejlődés hatására minden cégnél elkövetkezik az az idő, hogy a régi, vagy működésképtelen elektronikai berendezéseket le kell cserélni. Ebben szeretnénk az Önök partnerei lenni. Ügyfeleink között éppúgy megtalálhatóak a mikrovállalkozások és magánszemélyek, mint az önkormányzatok vagy iskolák, hiszen mindenkinek van egy jó ajánlatunk. Fő profilunk a hűtőberendezések, klímák és ipari hűtőgépek szakszerű bontása és feldolgozása, azonban partnereink maximális kiszolgálása érdekében szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük. Jelenleg az alábbi szolgáltatásokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére: Hűtő- és klímaberendezések teljes körű megsemmisítése Ipari hűtőberendezések feldolgozása Egyéb elektronikai hulladékok teljes körű kezelése Gyártósorok, raktárrendszerek bontása és teljes körű kezelése Környezetvédelmi szaktanácsadás Telephelyünket úgy alakítottuk ki, hogy nagyobb teherautókat is fogadni tudjunk. Raktárainkban külső hatásoktól mentesen tároljuk a hulladékot, a későbbi feldolgozásig.

Tuti menü