Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hulladék felvásárlás képes leírás: Inter - Zöldrügy [2. oldal]
részletek »

Hulladék felvásárlás: Inter - Zöldrügy [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ujrahasznositas.tlap.hu » Hulladék felvásárlás
Keresés
Találatok száma - 32 db
Inter-Metal Recycling Kft.

Inter-Metal Recycling Kft.

Az elektronikai és számítástechnikai eszközök gyors avulása miatt egyre növekszik azoknak a berendezéseknek és alkatrészeknek a mennyisége, melyek tulajdonosaik számára értéktelenné válnak. Ha ezek az eszközök a kukába kerülnek, akkor a kommunális hulladékkal megegyező utat járnak be, és a bennük található veszélyes anyagok a csapadékvíz hatására kimosódnak vagy égetés során a levegőbe jutnak. Mi tehát a teendő ezekkel a hulladékokkal? Weboldalunk az elektronikai hulladékok kezelésében kíván segíteni.

Inter-Metalex Kft.

Inter-Metalex Kft.

Melléktermék és Hulladék Egyesülést, ismertebb nevén a MÉH telepeket 1950-ben hozták létre azzal a céllal, hogy a nyersanyagban amúgy is szegény országban nagyobb támogatást kapjon a hulladék újrahasznosítás. Erre nagy szükség volt, hogy az utópiát el lehessen érni miszerint Magyarország a vas és acél országává váljon. A MÉH telep kampányszlogenje sokak számára ismerősen csenghet: gyűjtsd a vasat és a fémet, ezzel is a békét véded!. 1993-ban a létrehozott közel 200 MÉH telepet privatizálták, illetve a rendszerváltással egyidejűleg megjelentek Magyarországon a privát hulladékhasznosító vállalkozások is. Ekkor jelenik meg az Inter-Metal méh telep a piacon. Célunk, hogy ügyfeleink és feldolgozópartnereink segítségével növeljük a hulladékokból kinyerhető és újrafeldolgozható alapanyagok mennyiségét, hozzájárulva ezzel a természeti erőforrásokkal való ésszerű gazdálkodáshoz. Célunk továbbá, hogy tevékenységünkkel megakadályozzuk a káros anyagok környezetbe kerülését az emberi egészség megóvása és a természeti környezet épsége érdekében.

Konténeres Sittszállítás Kft.

Konténeres Sittszállítás Kft.

A konténeres sittszállítás tevékenységet 1990 végezzük Budapesten. A kezdetben 2 db konténeres autóval szállítottuk a sittet, és mindösszesen 8 db konténerünk volt. A megbízható és pontos munkavégzésünk következtében, évről-évre konténer rendeléseink száma folyamatosan nőtt, így ügyfélkörünk egyaránt nagy ütemben bővülni kezdett. A konténeres sittszállítást az 1-2 konténeres lakossági rendelésektől kezdve, egészen Magyarország legnagyobb beruházásait kiszolgálva végezzük, mely utóbbiak több 10.000 m³-es megrendeléseket jelentenek. Jelenleg a sittszállítást 10 db konténerszállító teherautóval dolgozunk és több mint 250 db konténerrel rendelkezünk. A konténeres sittszállítás kellő precizitást és szakértelmet igénylő feladat. Budapest összes kerületébe szállítunk konténert, sőt kapacitásunk bővülésével már a környező településeken - így Budaörs, Vecsés, Kistarcsa, Csömör, Fót - is biztosítunk konténeres sittszállítás szolgáltatást. Szakképzett konténeres sittszállító szakembereink, illetve korszerű Man, Ifa és Mercedes típusú tehergépkocsikkal, a konténerek megrendelésétől számított néhány órán belül, de a legtöbb esetben 24 óra alatt már ki tudjuk szállítani az igényelt konténereket. Különös figyelmet fordítunk arra, hogy mindig megfelelő tartalékkapacitás álljon rendelkezésünkre.

LTV Trans Környezetvédelmi Szolgáltató Zrt.

LTV Trans Környezetvédelmi Szolgáltató Zrt.

Az LTV Trans Környezetvédelmi Szolgáltató Zrt. magyar tulajdonban lévő, 1996-ban magánszemélyek által alapított vállalkozás. A cég profiljába környezetvédelemmel kapcsolatos szolgáltatások - állati eredetű és élelmiszer-hulladékok, veszélyes hulladékok szállítása, ártalmatlanításának szervezése, lebonyolítása, ipari és közüzemi csatornarendszerek tisztítása, zsírfogó, olajfogó, valamint szennyvízátemelő berendezések tisztítása, karbantartása, környezetvédelmi bevallások készítése - tartoznak. Az LTV Trans Zrt. 15 éves tapasztalattal, országszerte, kedvező árakon, ISO 9001, ISO 14001 DEKRA minősítéssel végzi a fent említett szolgáltatásait. Cégünk a Hauraton olajfogó, olajleválasztó, szénhidrogén leválasztó műtárgyak, illetve zsírleválasztó, zsírfogó berendezések hivatalos szervize, karbantartója. Tevékenységünk körébe tartozik ezen felül a Magyarországon még újdonságnak számító állati hulladék hűtő-tároló berendezések (KFK/1, KFK/2) forgalmazása, zsírfogók, zsírleválasztók, olajfogók, olajleválasztók, szénhidrogén leválasztók és iszapfogók, iszapleválasztók forgalmazása, ellenőrzése, tisztítása, javítása, karbantartása, tartálykocsival szippantható folyékony veszélyes hulladék és iszapszerű veszélyes anyagok elszállítása, valamint hulladékbevallások készítése, akkreditált mérések és vízjogi üzemeltetési engedélyezési eljárások lebonyolítása.

MÉHES Hulladékfeldolgozó és Kereskedelmi Kft.

MÉHES Hulladékfeldolgozó és Kereskedelmi Kft.

Cégünk 1997. január 1 - én alakult. Központunk Oroszlányon a Bokodi u. 9. szám alatt, még fióktelepünk Tatabányán a Tatai u.16. címen található. Korábban az É.D MÉH Zrt. telepeiként működtek. A MÉHES Kft. hagyományos tevékenységei a hasznosítható hulladékok begyűjtése, újrafelhasználásra történő előkészítése és az így kapott végtermékek visszaáramoltatása a termelésbe. Működésünk fő profilja az újrahasznosítható hulladékkereskedelem. Profilunkba tartozik a vas-, fém-, papír-, műanyaghulladékok begyűjtése lakóterületekről, kis-- és nagyvállalatoktól. A kft. számára mindig is az egyik legfontosabb szempont volt az Európai Uniós követelményeknek, illetve normáknak való megfelelés.Ezért idén elvégeztettük a cég külső - belső auditját, amely alapján a MÉHES Kft. megfelelt az MSZ EN ISO 9001:2001 valamint az MSZ EN ISO 1400:2005 szabványoknak, ezáltal az Integrált Környezet - és Minőségirányítási rendszernek.

Metalex 2001 Kft.

Metalex 2001 Kft.

Üzleti tevékenysége elsősorban különféle minőségű, és összetételű vas- és színesfém­hulladék­ok, nemzetgazdasági szempontból fontos ipari másodnyersanyagok, kohászati alapanyagok átvételére, begyűjtésére (nagy multinacionális ipari termelő cégek hulladék­ainak kezelésére, ill. alvállalkozók bevonásával komplex hulladék­kezelésre), további feldolgozásra ill. kiszállításra történő előkészítésre (darabolás, tömörítés, ötvözetek szerinti csoportosítás, kábel­feldolgozás, stb.), valamint a fogadóművekhez történő (kohók, kisebb-nagyobb öntödék), azok igényeihez folyamatosan igazodó kiszállításra terjed ki.

Multiszint Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Multiszint Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

A Multiszint Kft. 1995. évben alakult. Vállalkozásunk megalakulása óta folytatja tevékenységét a hulladékszállítás területén. Az építkezésen keletkező szilárd hulladékok gyűjtését és szállítását teljes körűen tudjuk vállalni. Megrendelőink egy része építőipari vállalkozások, valamint olyan telephelyek tulajdonosai, vagy üzemeltetői, akiknek tevékenysége során települési szilárd hulladéka keletkezik. Megrendelőink körét működésünk során folyamatosan bővítettük és ma már évente több mint 100.000 m3 hulladék elszállítását végezzük. A szelektív hulladékgyűjtés egyre fontosabb szerepet kap napjainkban a cégek, magánszemélyek életében. Mivel a Multiszint Kft. számára kiemelten fontos a környezet védelme, ezért különös figyelmet fordítunk a hulladékok szakszerű elszállítására, ártalmatlanítására. Ha a gazdálkodó szervezeteknél, háztartásokban keletkező hulladékot szelektíven, vagyis anyagfajtánként külön, egymástól elkülönítve gyűjtjük, az így gyűjtött hulladék újrahasznosítható. Megfelelő kezelés után a hulladék másodnyersanyagként újrafelhasználásra kerül. Ebben az esetben a hulladék tehát nem szemét, hanem érték.

Mü-Gu Kft.

Mü-Gu Kft.

A 100% -ban külföldi tulajdonú Mü-Gu Kft. 1989-ben alakult, tulajdonosa az osztrák Müller-Guttenbrunn GmbH. Cégünk 1992-ben jelent meg a magyarországi fémhulladék-feldogozói piacon, ahol 2003-ra, az évi 100.000 tonnát meghaladó értékesítési eredménnyel jelentős részesedést szereztünk. Budapesti, 30.000 m2-es telephelyünkön két évtizedes működésünk során a következetes fejlesztés, az európai környezetgazdálkodási normák követése és a környezetkultúra naprakész szemlélete révén - a magyarországi acél- és fémhulladék korszerű fogadóbázisát építettük fel. A Mü-Gu Kft. Magyarország Európai Uniós taggá válását követően a hulladék anyagokra vonatkozó jogharmonizációs folyamat aktív részeseként megteremtette annak lehetőségét, hogy mind a roncsautó, mind pedig az elektronikai hulladékok beszállítása és feldolgozása a legszigorúbb elvárásoknak is megfelelve, ugyanakkor partnereink érdekeit szem előtt tartva történjék.

Nagy és Hettich Kft.

Nagy és Hettich Kft.

A Nagy és Hettich Kft. 1991-ben alakult magyar magánszemélyek jegyzésével. Vállalatunk a hulladékpapírok begyűjtése és hasznosítása révén a következetes üzletpolitikájának és a környezetvédelem iránti elkötelezettségének eredményeként napjainkra meghatározó szerepet tölt be a hazánkban keletkező csomagolási és termelési ,irodai-iskolai és egyéb hulladékpapírok begyűjtésében. Fő tevékenységünk a hulladékpapír-nagykereskedelem , így a nyomdákban, a különféle ipari, kereskedelmi vállalkozásoknál keletkező valamint az iskolák, óvodák által begyűjtött papírhulladékot megvásárolva, a telephelyünkön válogatás és bálázás után újrahasznosításra átadjuk a papírgyáraknak. Megbízható és pontos munkavégzésünk, korrekt partnerkapcsolataink, munkatársaink felkészültsége, megfelelő műszaki hátterünk, valamint környezettudatosságunk biztosítják megbízóink számára a minőségi és ökológiai szempontból magas szintű komplex környezetvédelmi szolgáltatást.

Hirdetés
Öko 2000 Környezetvédelmi Kft.

Öko 2000 Környezetvédelmi Kft.

Az Öko 2000 Környezetvédelmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft 1998-ban kezdte meg működését. A cég kiskunlacházi székhelyű magyar tulajdonú vállalkozás, megalakulása óta foglalkozik veszélyes hulladékok szállításával. A vállalkozás fő profilja a közúti veszélyes hulladék szállítás: Cégünk az egész ország területére érvényes, KTVF (Közép-Duna Völgyi Környezetvédelmi, Természetvédelmi és Vízügyi Felügyelőség) által kiadott KTVF 33449-18/2012 számú engedély alapján szállítási, és begyűjtési engedéllyel rendelkezik veszélyes hulladékokra vonatkozóan, de túlnyomó többségében fáradt olaj elszállítással foglalkozunk. A veszélyes hulladékok közúti szállításához szükséges ADR képesítéssel mindegyik gépjárművezetőnk rendelkezik, a szállítást az ADR előírásainak megfelelő tehergépjárművekkel végezzük.

Roncsautó felvásárlás azonnali fizetéssel

Roncsautó felvásárlás azonnali fizetéssel

Használtautó felvásárlás országosan, profi és gyors ügyintézéssel, korrekt árakkal és megbízható szakemberekkel. Régi gépkocsija már használhatatlan, csak a helyet foglalja és a családi kasszát meríti? Nálunk a roncsautó felvásárlás is egyszerű és jól fizető. Önnek nem kell sem hirdetésekkel, sem potenciális vevőkkel, sem alkudozással bajlódnia az autófelvásárlás során, kollégáink minden terhet levesznek a válláról. Ha készpénzes autófelvásárlás és forgalomból kivonás, akkor autokvetele.hu - keressen minket még ma!

Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.

Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft.

Társaságunk Szeged vonzáskörzetéhez tartozó településekről évente átlag 230.000 m3 hulladékot gyűjt össze. Csak érzékeltetésképpen: ezzel a mennyiséggel csaknem megtelne a híres luxusgőzös, a Titanic teste. A hulladékgazdálkodásnak a természeti erőforrásokkal történő takarékosságot kell szolgálnia, melynek lényege a hulladékok minél nagyobb mértékű szétválogatása, újrahasznosítása, a másodnyersanyagok kinyerése, valamint a véglegesen hulladéklerakó telepre kerülő hulladék mennyiségének csökkentése. A háztartási szemétbe kerülő anyagok közül újrahasznosítható a papír, a műanyag, a fém , valamint az üveg. A szerves anyagok, növényi részek elkülönített kezelése lehetővé teszi a komposztálást, melynek során a szerves hulladék lebomlik, értékes humusszá alakul, majd a kerti munkálatok, mezőgazdasági hasznosítás során visszakerül az anyagok körforgásába. Kitűnik, hogy az, amit a mindennapi gyakorlatban szemétnek hívunk, többnyire csak az újrahasznosítható anyagok nehezen szétválogatható keveréke, aminek döntő hányada hasznosítható, ha szelektíven kerülnének ki a háztartásból. A mai háztartásokban naponta képződő hulladék még nem hasznosul megfelelő mértékben, ezért a Szegedi Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. 1997-ben megkezdte a szelektív hulladékgyűjtési program megvalósítását Szegeden: szelektív hulladékgyűjtő szigetek és hulladékudvarok kialakítását a hulladékválogató beruházás

Trans-Global Környezetvédelmi Kft.

Trans-Global Környezetvédelmi Kft.

Cégünk 1991. óta nyújt környezetvédelmi szolgáltatást kis-és nagy vállalkozásoknak, ismert intézményeknek, nagy cégeknek egyaránt. Tevékenységünk öt fő területre terjed ki: 1. Veszélyes és nem veszélyes hulladékok begyűjtése 2. Veszélyes hulladékok előkezelése, ártalmatlanítása 3. Nem veszélyes hulladékok kezelése - Gazdasági vállalatoknál keletkező veszélyesnek nem minősülő - szilárd hulladékok - Inert hulladékok - Biológiailag lebontható hulladékok - Gépjármű, közlekedés és járműipar hulladékai 4. Veszélyes és nem veszélyes hulladékok szállítása 5. Környezetvédelemmel kapcsolatos egyéb feladatok ellátása: - Lakossági hulladékgyűjtési akciók lebonyolítása - Környezetvédelmi felmérések - Hatósági bejelentések - Teljes körű környezetvédelmi felelősi munkák ellátása - Egyedi környezetvédelmi problémák ellátása - ADR veszélyes árú szállítási biztonsági tanácsadói feladatok ellátása

V-Industria Metal Kft.

V-Industria Metal Kft.

A V-Industria Metal Kft.2007. november 12-én nyitotta meg kisbéri telephelyét. Tevékenysége a különböző vas illetve színesfém hulladékok felvásárlása, gyűjtése, illetve kereskedelme. A cég alapító tagjai a hulladékkereskedelemben 20 éves tapasztalattal rendelkeznek. A vállalkozás 11.000 m2-es telephelyen működik Kisbér határán, mely jól megközelíthető a 81-es illetve a 13-as főút irányából. A telep megfelel a környezetvédelmi előírásoknak, korszerűsége, rendezettsége, működése a piaci elvárásokon túlmutat, a megfelelő körülmények biztosítása érdekében 1500 m2 térbeton, betonozott és murvás út került kialakításra.

Zöldrügy Kft.

Zöldrügy Kft.

A Zöldrügy Környezetvédelmi Kft. 1998 tavaszán alakult a veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvételére, begyűjtésére és szállítására specializálódva. Azóta cégünk a környezetvédelem teljes körű feladatainak ellátásában is segítséget nyújt ügyfelei számára. Korábban Hajdúböszörmény és vidéke vonzáskörzetében biztosítottuk szolgáltatásainkat, de mára teljes Magyarország területéről szállítjuk a veszélyes hulladék bármely fajtáját.

Tuti menü