Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hulladékhasznosító cégek képes leírás - Újrahasznosítás - cégek, szervezetek és oktatás.tlap.hu
részletek »

Hulladékhasznosító cégek - Újrahasznosítás - cégek, szervezetek és oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ujrahasznositas.tlap.hu » Hulladékhasznosító cégek
Keresés
Találatok száma - 50 db
.A.S.A. Magyarország Kft.

.A.S.A. Magyarország Kft.

Az .A.S.A vállalatai teljes körű hulladékgazdálkodási szolgáltatást nyújtanak települések, intézmények, ipari és kereskedelmi létesítmények számára - megtalálva az optimális megoldást a megrendelők egyedi igényeihez, ugyanakkor valamennyi jogszabályi előírást maradéktalanul betartva.

AGROFOL Magyarország Kft.

AGROFOL Magyarország Kft.

Az AGROFOL Magyarország Ipari és Kereskedelmi Kft. műanyagipari alapanyagok feldolgozásával, sokoldalúan felhasználható PE-/PP-/PS-/PA- fólia-termékek előállításával, továbbá mesterkeverékek (színezőanyagok), additívok (hatóanyagok) és alapanyagok nagykereskedelmi forgalmazásával foglalkozik. A széles típusválaszték, az egyes típusok jellemző tulajdonságainak következetes megválasztása, a felhasználási célnak megfelelő adalék- és segédanyag-felhasználás, valamint konfekcionálási megoldások termékeink sokrétű alkalmazását teszik lehetővé.

AKSD Kft.

AKSD Kft.

Az észak-alföldi régió piacvezető hulladékgazdálkodási vállalataként európai színvonalú szolgáltatásainkkal Debrecenben és 153 településen nap mint nap közel hatszázezer ember életét könnyítjük meg. Alapvető céljaink 1992 óta változatlanok: számunkra legfontosabb a minőségi munkavégzés, vevőink elégedettsége, valamint környezetünk védelme és megóvása. Amivel foglalkozunk: 1. Hulladékgazdálkodás 2. Közterület-fenntartás 3. Kegyeleti szolgáltatás, temető-fenntartás 4. Saját termékek előállítása és értékesítése 5. Telephelyek 6. Irányítási rendszerek, minőségbiztosítás 7. Működéspolitikai nyilatkozat

Alcufer Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Alcufer Ipari Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Vállalkozásunk hulladékkereskedelemmel, feldolgozással, hasznosítással, veszélyes hulladék kezeléssel és szállítással foglalkozik. Évi több, mint 500 ezer tonna újrahasznosítható hulladék forgalmazásunkkal a hulladékpiacon meghatározó szerepet töltünk be. Begyűjtési területünkön 17 telephelyen állunk partnereink rendelkezésére, valamint együttműködő vállalkozásokon keresztül további 38 városban vásárolunk fel hasznosítható hulladékokat, így begyűjtő hálózatunkat sikerült országos szintre kiterjeszteni. 340 fő állandó dolgozóval, 210 db közúti szállítóeszközzel, 105 db anyagmozgató és hulladék feldolgozó munkagéppel, 40 db privát vasúti kocsival, 16 db környezetvédelmi hatóságok által engedélyezett, a kor színvonalának megfelelő szigeteléssel, kármentővel és ellenőrző szivárgóval ellátott veszélyes hulladéktároló csarnokkal rendelkezünk. Gyűjtőkonténereink száma meghaladja a 3000 darabot. Ebből több mint 600 az ICTS rendszerű szállításhoz használható gördülőkonténer, amihez 52 db multilift konténerszállító tehergépkocsit tudunk biztosítani. Értékesítés tekintetében hazai, osztrák, olasz, német, szlovák és szlovén felhasználók közvetlen szállítói vagyunk.

Biofilter Környezetvédelmi Zrt.

Biofilter Környezetvédelmi Zrt.

A BIOFILTER Környezetvédelmi Zrt. egy bioenergetikai szektorban tevékenykedő környezetvédelmi szociális vállalat. 1990-ben alakult, mára már országos begyűjtési és nemzetközi feldolgozói hálózattal rendelkezik. A bioenergia szektor működési elve, hogy olyan alternatív energiákat állítson elő, amely kiváltja a klasszikus véges fosszilis és veszélyes atomenergiákat, folyamatos fenntartható fejlődést biztosítva. Ilyen energiák például a nap-, a víz-, a szélenergia, illetve az első generációs növényi energiák hasznosítása. Vállalatunk fő profilja a bioenergia szektor másodgenerációs, szerves alapanyag ellátása az általa begyűjtött hulladékok komplex inverz logisztikai folyamatának megvalósításával. A használt sütőolaj begyűjtése, feldolgozása és a tisztított növényi olajok importja biztosítja a magyarországi és a környező országokbeli biodízel üzemek alapanyag ellátását.

Budafilter-94 Kft.

Budafilter-94 Kft.

Köszönjük, hogy érdeklődésével felkeresett bennünket. A Magyar kútfúrási, vízbeszerzési piacon meghatározó szerepet tölt be Mezőfalva településen 1990 óta működő gyártó-feldolgozó üzem. A telepen önállóan működő társaságok közül az első az Aqua Filter Kft 1989-ben magyar - német vegyesvállalatként lett alapítva többségi magyar tulajdonnal. Megalapításától a kútfúrásokhoz használatos PVC-U kút béléscsövek és hagyományos réselt szűrők német szabvány szerinti gyártásával és a világon egyedi magyar szabadalommal rendelkező rozsdamentes-pálcavázas elemes szűrők gyártásával foglalkozott 1993-ig.

Dunakanyar Hulladékhasznosító Kft.

Dunakanyar Hulladékhasznosító Kft.

Konténeres sittszállítás, hulladék átvétel, hulladékszállítás, darált beton. Telephelyünkön történő újrahasznosítás során keletkező darált beton és darált tégla kapható. A darált beton és darált tégla megvásárolható telephelyünkön saját szállításra, vagy igény szerint vállaljuk házhozszállítását is. A darált beton és darált tégla kiválóan használható útépítésre, viacolor alá, ház belsőtér feltöltésre, szigetelő fal mögé vízelvezetőnek. Tahitótfalui telephelyünkön lehetőség van hulladék lerakására térítés ellenében. A következő fajta hulladék fizetős átvételét vállaljuk: Építési törmelék (vakolat, csempe, járólap, tégla stb.) Lom (ágymatrac, bútor, költözési hulladék, padlásszemét stb.) Kerti hulladék, zöldhulladék (rönkök, ágak, gallyak, levágott növényzet) Zsákos sittszállítás Töltőföld szállítás

Dunapack Kft.

Dunapack Kft.

A Dunapack Kft. egy közép-kelet-európai hullámpapírlemez csomagolóeszközöket gyártó vállalatcsoport, a Dunapack Packaging divízió, magyarországi tagvállalata.A hullámtermékeket gyártó Packaging divízió egy vertikálisan integrált cégcsoport része, melynek három önálló divíziója a papíralapú csomagolóanyagok újrahasznosításának teljes körforgását biztosítja: papírhulladék begyűjtés, csomagolópapír gyártás, hullámtermék csomagolások. Az osztrák magántulajdonban lévő vállalatcsoport jelenleg közel 3500 főt foglalkoztat és éves szinten kb. 1 milliárd eurós forgalmat bonyolít. A hullámpapír lemezből készült csomagolásokat gyártó divízió 8 ország 10 gyárában áll megrendelői rendelkezésére. Multinacionális vevőink teljes európai hullámtermék-igényének lefedése érdekében alapító tagjai vagyunk az Alliabox szervezetnek, mely magántulajdonban lévő európai hullámtermék gyárakat fog össze közös ajánlatadás, tenderrészvétel és kiszolgálás céljából.

E-hulladék hasznosítás - Enviroinvest Zrt.

E-hulladék hasznosítás - Enviroinvest Zrt.

Az Enviroinvest Zrt. vállalja az elektronikus hulladékok (e-hulladékok) begyűjtését és szállítását országszerte. Az elektronikai hulladékkal foglalkozó üzletág fő tevékenysége az elektromos és elektronikai berendezések hulladékainak (e-hulladék, WEEE) begyűjtése, átvétele és előkezelése, a keletkezett másodnyersanyag hasznosítása, veszélyes és nem veszélyes hulladék ártalmatlanítása.Igény esetén tanácsadói tevékenységgel segítjük munkáját, a keletkezett elektronikai hulladék szakszerű kezelése érdekében.Forduljon hozzánk bizalommal.

Hirdetés
Electro-Recycling Group (ElectroRec) Kft.

Electro-Recycling Group (ElectroRec) Kft.

Az elektronikai és számítástechnikai eszközök gyors avulása miatt egyre növekszik azoknak a berendezéseknek és alkatrészeknek a mennyisége, melyek tulajdonosaik számára értéktelenné válnak. Az Electro-Recycling Group (ElectroRec) Kft. ezen elavult háztartási és közületi elektronikai, elektromos és számítástechnikai eszközök, hulladékféleségek helyes kezelésében kíván segíteni: egy EU-s szabványoknak és szigorú normáknak megfelelő, környezetbarát, a legmodernebb technológiával felszerelt, feldolgozó- és újrahasznosító üzem létrehozásával.

Elektronikai Hulladékhasznosító Központ - Karcag

Elektronikai Hulladékhasznosító Központ - Karcag

A beruházás a kormányzat által kiemelt projekt, melynek célja olyan koncentrált, üzemi méreteit tekintve hatékony, környezetvédelmi előírásokat magas szinten érvényesíteni képes hűtőgép és elektronikai hulladékhasznosító üzem megvalósítása, amelynek eredményeként hozzá tud járulni a térségben az ipari szerkezetváltáshoz, a munkahelyteremtéshez, az erőforrások megújuló használatához. Az üzem az elvárt műszaki színvonalat európai szinten fogja biztosítani. Az Elektronikai Hulladékhasznosító Kft. piacra lépésével elsődleges cél, hogy a hulladékok legmagasabb környezetvédelmi és minőségi szintű hasznosítása valósuljon meg. A begyűjtött hulladékok hasznosításából az üzem 22.000 tonnás kapacitása 50%-a a 2013-ban minimálisan hasznosítandó igénynek, a várható teljes begyűjtés 60.000 tonnás mennyiségének pedig 28%-a. A projekt létrehozásának célja egyrészt az elektronikai hulladékfeldolgozás piacán való összefogás révén egy modern, EU-s igényeket is kiszolgáló hulladékipari központ létrehozása, másrészt az országosan összegyűjtött hűtőgépeknek, illetve elsősorban a keleti országrészből és a fővárosból begyűjtött egyéb elektronikai hulladékoknak a legmodernebb technológiával történő feldolgozása, hasznosítása.

Elmolight Bt.

Elmolight Bt.

Az Elmolight Bt. egyik fő profilja és tevékenysége, hogy kommunális iszapból, szennyvíziszapból - irányított komposztálással - mezőgazdasági piacokra engedélyezett, és korlátozás nélkül forgalomba-hozható termékek előállítása: magas biológiai értékű komposztokat, mikroelem-tartalmú készítményeket valamint kertészeti földkeverékeket állít elő. Évek óta intenzív kutatómunkát folytatunk a talaj-mikrobiológia és biomassza-hasznosítás területein, és eredményeinket sikeresen alkalmazzuk a gyakorlatban. Kutatómunkánk eredményeképpen kifejlesztettünk olyan starterkultúrákat/oltóanyagokat, amelyek alkalmazásával - biztosítva a technológiával szabályozott életkörülményeket - gyorsan és eredményesen komposztálhatók különböző eredetű biomasszák, szennyvíziszapok, hatékonyan bonthatók talajszennyező veszélyes hulladékok: szénhidrogén-származékok, növényi- és állati eredetű zsírok, olajok, gyógyszergyártási szerves veszélyes hulladékok.

Észak-Magyarországi Környezetvédelmi Kft.

Észak-Magyarországi Környezetvédelmi Kft.

Az ÉMK Észak-Magyarországi Környezetvédelmi Kft. Magyarország egyik meghatározó környezetvédelmi vállalkozása. Alaptevékenységünk veszélyes hulladék ártalmatlanítás és szennyvízkezelés. A hulladékkezelés során törekszünk a hulladékok anyagában történő vagy energia tartalmának minél nagyobb arányú hasznosítására. Az általunk alkalmazott technológia megfelel a BAT (Elérhető Legjobb Technológia) előírásoknak. Társaságunk ISO 9001 szerinti minőségbiztosítási, ISO 14001 szerinti környezet irányítási és 28001:2008 szerinti rendszert működtet.

Etilén 95 Kft.

Etilén 95 Kft.

A műanyagok az 1950-es években kezdtek elterjedni és mára az összes felhasznált műanyag mennyisége közel azonos az összes színesfémével együttvéve. A hulladékká vált műanyag újrahasznosítása egyre fontosabb szerepet tölt be világszerte a környezetvédelemben. Ezt felismerve 1995-ben magánvállalkozás keretében megkezdtük az iparban keletkezett műanyag hulladék illetve műanyag alapú csomagolóanyag hulladék begyűjtését és újrahasznosítását. Székhelyünk és telephelyünk is Budapest közvetlen közelében, Csömörön található, mely több irányból is könnyen megközelíthető. Megalakulásunk óta dinamikusan fejlődünk, gépparkunkat folyamatosan bővítjük. 2006-ban pályázatot nyújtottunk be a nemzeti Fejlesztési Terv Gazdasági Versenyképesség Operatív Program támogatási rendszeréhez. GVOP-2.1.1-06/1.-2006-05-1264/1.0 számon. A pályázaton elnyert vissza nem térítendő támogatás hazai költségvetési előirányzatból és az Európai Regionális Fejlesztési Alapból került fianszírozásra. Segítségével gyártókapacitásunk növelése céljából új műanyag-feldolgozó gépet vásároltunk. Gépparkunkat a 2007-es évben további új berendezések vásárlásával korszerűsítettük. Ennek eredményeként termelésünk hatékony, környezetbarát.

Euro-Novex Kereskedelmi és Vagyonkezelő Kft.

Euro-Novex Kereskedelmi és Vagyonkezelő Kft.

Az Euro-Novex Kereskedelmi és Vagyonkezelő Kft. 1994. szeptember 26-án kezdte meg működését a Pest megyében található Újszilváson. Az erdővel körülvett község Jászberény, Cegléd és Abony város felől egyaránt könnyen megközelíthető. Tápiószelén és Tápiógyörgyén (telephelytől 6 km-re) vasúti szállításra is van lehetőség. Telephelyünk egy 58 hektáros saját tulajdonú ipari területen fekszik. Éves szinten 45.000 tonna hulladék tárolására, feldolgozására van engedélyünk. Tevékenységünk végzéséhez rendelkezésre áll 9740 m2 beépített terület, mely a hulladékok tároló, feldolgozó, valamint irodai és kiszolgáló helyiségeket foglalja magába. A hulladék gumiabroncs újrahasznosítása környezetvédelmi, gazdasági haszna miatt alapvető érdeke a társadalomnak. Feldolgozás folyamata: Saját gépkocsikkal a magyarországi települések 93 %-ról begyűjtött használt gumiabroncsokat 60 tonnás hídmérleggel lemérjük, majd számítógépes rendszerünk segítségével rögzítjük a mért adatokat. A gumiőrlemény használt személy és teherautó-abroncsok felhasználásával készül, a kiváló minőségű őrlemény biztosítása érdekében.

Fa-Zon Bútor Kft.

Fa-Zon Bútor Kft.

A brikett felhasználható háztartási vagy ipari fűtőanyagként szén vagy tűzifa helyett. Nem csak hagyományos tüzelőberendezésekben, de kerti és grillsütőkben is kiválóan használható.A RUF FABRIKETT környezetbarát, 100%-ban természetes alapanyagból (gyaluforgács, keményfa fűrészpor) készül, ragasztóanyagot nem tartalmaz A bükkfa brikett fűtőértéke megegyezik a barnaszénével, jóval magasabb a tűzifáénál, vagyis ugyanolyan fűtőhatás eléréséhez kisebb mennyiséget kell elégetni. Azonos mennyiségű bio fabrikett lényegesen hosszabb ideig, nagyobb hatékonysággal ég és izzik, mint a tűzifa. Kazánbarát, egyenletes, hosszan tartó, szinte tökéletes égést biztosít. Nem kormol, így családi házak kandallójában is használható A brikett egységes formájának köszönhetően jól raktározható, könnyen szállítható, kényelmesebb felhasználást tesz lehetővé Szállítás után nincs szükség feldolgozásra, aprításra, szárításra, közvetlenül felhasználható. A RUF brikett alkalmazásával folyamatosan állandó minőségű tüzelőanyag áll rendelkezésünkre A RUF brikett egységcsomagolásban kapható, így a kiszállított mennyiség könnyen ellenőrizhető, szemben a hagyományos tűzifával, ahol sok esetben még a szakemberek is nehezen tudják a pontos mennyiséget felbecsülni Környezetkímélő, mivel CO2-semleges, vagyis elégetésekor csakis annyi szén-dioxid termelődik, amennyit a növényi fotoszintézis felhasznált.

Feparec Papírhulladék Kereskedelmi Kft.

Feparec Papírhulladék Kereskedelmi Kft.

Társaságunk a Fegroup-Invest Rt. tagvállalataként 1997-ben alakult kizárólagosan magyar tulajdonnal. Tulajdonosai és ügyvezetői a hazai és nemzetközi hulladékkereskedelemben több évtizedes gyakorlattal rendelkeznek. Cégünk ipari, kereskedelmi és lakossági hasznosítható hulladékok begyűjtésével és hasznosításával foglalkozik. Ezen belül fő profilként jellemzően a papírhulladék begyűjtése korszerű öntömörítős gépjárművekkel, 10-30 köbméteres konténerekkel, 1,5 - 10 tonna teherbírású gépkocsikkal. Cégünk működéséhez szükséges valamennyi hatósági engedéllyel rendelkezik és az itthoni és EU jogszabályokat betartó, valamint ISO 9001 és ISO 14001 szabványok szerint tanúsított cégek közé tartozik. Központi telepünk a Jászberényi út 18-20 sz. alatti területen helyezkedik el, ahol a feldolgozáshoz szükséges teljes körű ipari háttérrel, szállító, rakodó, tároló és válogató kapacitással rendelkezik. Ennek keretén belül átveszünk és elszállítunk minden olyan papírhulladékot, mely megfelel az MSZ EN 643/2002-as európai papírszabványnak.

Tuti menü