Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hulladékhasznosító cégek képes leírás: Földvár - Pannónia [2. oldal]
részletek »

Hulladékhasznosító cégek: Földvár - Pannónia [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ujrahasznositas.tlap.hu » Hulladékhasznosító cégek
Keresés
Találatok száma - 50 db
Földvár Metal Kft.

Földvár Metal Kft.

Cégünk 1994-ben alakult Kft-vé, előtte mint magánvállalkozó működtünk. A fő tevékenységi körünkbe tartozik különféle hulladékok átvétele, kezelése, előkészítése újrahasznosításra. Ilyen hulladék csoportok a színesfémek, vasfémek, elektronikai hulladékok. 2005-ben nagyobb telephelyre váltottunk (2423 Daruszentmiklós, Pázmánd 2. (hidroglobusznál)) Hulladék átvétel, hulladékfeldolgozás, autóbontó, beton térkő 2006-ban kezdtük el roncsautók átvételét mint regisztrált autóbontó. Regisztrációs számunk: 07000898, valamint megszereztük engedélyünket Haditechnikai Szolgáltatások Nyújtására. 2007-ben cégünk bevezette az MSZ EN ISO 9001:2001 szabványt, Valamint megszereztük a NATO Beszállításra Alkalmas Tanúsítványt. 2008-ban bővítettük tevékenységünket beton térkő gyártással, valamint lakossági fémhulladék valamint elektronikai hulladékok átvételével.

Gallavit Környezetvédelmi Kft.

Gallavit Környezetvédelmi Kft.

A Gallavit Környezetvédelmi Kft., jogelődjei révén, közel 30 éves környezetvédelmi tapasztalattal rendelkezik. Cégünk legfőbb tevékenysége a különböző hulladék fémiszapok hasznosítása, amelyből kohászati alapanyagot, illetve takarmányipari nyomelem-pótló terméket állítunk elő. Cégünk célja, hogy az ipari termelésből származó hulladékok feldolgozásával új termékeket állítsunk elő, ezáltal csökkentve a környezetterhelést. Tevékenységünk fejlesztésében és tervezésében az Európai Uniós és a hazai vonatkozó előírások teljesítése vezérel minket. A Gallavit Környezetvédelmi Kft. alaptevékenysége a felületkezelésből és egyéb ipari tevékenységből származó, fémtartalmú veszélyes hulladékok, mint galvániszapok, foszfátiszapok, fémtartalmú hulladék oldatok, páclevek, színesfém-tartalmú porok, salakok átvétele, kezelése, újrahasznosítása. A fémiszapok feldolgozása eredményeként fémsókat és fém-hidroxidokat állítunk elő kohászati és takarmányozási célokra. Cégünk fémtartalmú hulladékhasznosítási tevékenységgel foglalkozik, amelyek különböző ügyfeleitől érkeznek ártalmatlanításra. Emellett laboratóriumi vizsgálatokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Laboratóriumunk fém- és olajtartalmú veszélyes hulladékok, illetve szennyvizek vizsgálatára specializálódott.

Geo-Tipptex Kft.

Geo-Tipptex Kft.

A Geo-Tipptex Kft. több mint 20 éve piacvezető szerepet tölt be a nem szőtt geotextíliák gyártásában, hazai és külföldi forgalmazásában. Az általunk gyártott és értékesített Tipptex nem szőtt geotextília minőségét számos megrendelőnk folyamatos elégedettsége és hűsége, továbbá projektek sokasága bizonyítja Magyarországon és világszerte. A testvércégeink által gyártott geoműanyagokkal kibővítve termékkínálatunkat, mélyépítési, magasépítési, kertészeti, mezőgazdasági felhasználások teljes területére tudunk kínálni szőtt és nem szőtt geotextíliákat, georácsokat, erózióvédő anyagokat, geocellát, felületszivárgókat, geomembránt, közvetlenül a gyártótól.

Geosol Kft.

Geosol Kft.

A Geosol Kft. 2006-ban alapított, 100%-ban magyar tulajdonú cég. Fő profilja alternatív tüzelőanyagok előállítása, biomassza és előkezelt hulladék előkészítése energetikai hasznosításra. Társaságunk az utóbbi években folyamatosan fejlődött, telephelyünkön több új beruházás történt, melynek eredményeként létrejött az ország legkorszerűbb komplex biomassza- és hulladékkezelő rendszere. Cégünk számára mindig fontos volt a környezetvédelem és az egyenletes kiváló minőség fenntartása, ennek érdekében bevezettük minőség- és környezetirányítási rendszerünket, melyre 2010-ben tanúsítást is szereztünk az ISO 9001 illetve ISO 14001 nemzetközi szabványok szerint.

H-Dübel Kft.

H-Dübel Kft.

A H-Dübel Kft. 1993-ban alakult Budapesten, mint Spilker-Horváth Kft. 2008-ban a tulajdonosi kör megváltozása miatt került sor a névváltoztatásra. Fő tevékenységünk a minőségi bükk fatipli gyártása, mely Horváth János ügyvezető igazgató irányítása alatt folyik. Folyamatos fejlesztéseinknek köszönhetően mára Kelet-Európa piacvezető fatipligyártói közé küzdöttük magunkat. Cégünk menedzsmentje nagy hangsúlyt fektet a minőségre. A faanyagot kizárólag magyar forrásból, garantáltan visszatelepített erdőségből szerezzük be, a kívánt fanedvességet saját szárítókamráinkkal érjük el. Elégedett vásárlóink között megtalálhatóak bútorgyárak, kereskedők és barkácsolók is. Termékeink nagyobb részét exportáljuk többek között Németországba, Olaszországba, Nagy-Britanniába, Hollandiába, az USA-ba és Ausztráliába is. A keletkezett forgácsból és fűrészporból pedig biofabrikettet gyártunk, mely kiváló fűtőértékű, környezetbarát, tiszta tüzelőanyag. A biofabrikett értékesítése is csepeli telephelyünkön történik.

Holofon Zrt.

Holofon Zrt.

Cégünk, a Holofon Zrt. - mint Holofon '95 Kft. - 1995. május 29-én, budapesti székhellyel és tinnyei telephellyel alakult, az iparban és kereskedelemben keletkezett hőre lágyuló műanyag, zömében csomagolási hulladék anyagában történő újrahasznosítása céljából. Az így feldolgozott, újrahasznosított másodnyersanyag kiváló alapanyag a műanyag feldolgozók részére késztermékek előállítására. A társaság alapítói műanyagipari, feldolgozói, forgalmazói ismeretekkel rendelkező szakemberek. Cégünk filozófiája: a közszemlélet megváltoztatása a műanyaghulladékról. A Holofon Zrt. meghatározó piaci részesedésével Magyarország vezető műanyag újrahasznosító vállalata. Éves termelési kapacitásunk 10.000 tonna. A műanyag újrahasznosítás környezetbarát technológiával történik, melynek alapvető folyamata az (esetenkénti utóválogatás), aprítás, darálás, homogenizálás és granulálás. Alapanyagaink, az átvett hulladékok típusainak megfelelően HDPE, LDPE, PP és PS alapanyagok. PET, PVC hulladékok átvételével nem foglalkozunk. A fent említett anyagfajták mellett a környezettudatos szemléletmód erősítése érdekében különböző vizes, üdítős, mosóporos illetve tusfürdős palackokról származó kupakokat is átveszünk.

Huke Kft.

Huke Kft.

A kommunális és ipari hulladék begyűjtése mellett a hulladékok elhelyezésére a nyilvános hulladékudvarok is rendelkezésre állnak. A lakosság a keletkezett hulladékát leadhatja nyitvatartási időben. Ezt követően szakképzett csapatunk gondoskodik a hulladékok megfelelő szelektálásáról és kezelésérő, így biztosítva a környezet védelmét. Büszkék vagyunk arra, hogy Magyarországon a legnagyobb hulladék hasznosítók közé tartozunk és a legmodernebb technológiájú hasznosító üzem a miénk. A magas minőget ez a technológia biztosítja. Sárváron 2008 óta működik a PET hasznosító üzem . Ebben az üzemben a PET palackokból mosott PET darálékot állítunk elő A darálékot alapanyagként lehet újra használni például a fóliagyártásban, textilszál készítéséhez. Zalaegerszegen 2010 eleje óta működik az üveg hulladék hasznosító üzem. Ez a berendezés különválasztja a víztiszta, a vegyes és a barna üvegcserepeket. Az üveg darálékot az üveg palackgyártásban használják fel újra, ezzel jelentős nyersanyag- és energiaköltséget megtakarítva.

Inter-Tram Kft.

Inter-Tram Kft.

Az Inter-Tram Termelő, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (4700 Mátészalka, Kinizsi út 2) 1991. október 14-én jegyezte be a Szabolcs- Szatmár-Bereg Megyei Cégbíróság 15-09-061436 cégjegyzékszámon. cég tevékenységei között szerepel többek között nyers olaj gyártása, szerves vegyi anyag gyártása, máshova nem sorolt egyéb vegyi termék gyártása, szállítmányozás, raktározás, rakománykezelés. Az Inter-Tram Kft megalakulásakor mezőgazdasági tevékenységgel foglalkozott nagyecsedi telephelyén, a mátészalkai telepén pedig vámudvart működtetett ahol a Vám- és Pénzügyőrség szolgálati helyett tartott fent. A cég fejlődésének egy fontos állomása volt, amikor is megvásárolta a mátészalkai régi Zöldért telepet. Ide költözött a Vámudvar, és a telep jó adottságai újabb lendületet adtak cégünknek. A telep elhelyezkedése és infrastruktúrái, mint iparvágány és tárolókapacitás kihasználásra kerültek és egyre komplexebb szolgáltatást tudtunk nyújtani ügyfeleinknek. Közben csatlakoztunk az EU-hoz és a vám tevékenységet megszüntettük. A biodízel üzemet is ezen a telepen valósítottuk meg, a már említett kitűnő adottságok miatt. Első lépésben a présüzem megépítésér került sor, aztán 2006-ban az észterező részt adtuk át, ami mondhatjuk egyedülálló Magyarországon.

KRISTÁLY-99 Kft.

KRISTÁLY-99 Kft.

A KRISTÁLY-99 Kft. 1994-ben alakult, azzal a céllal, hogy a Magyarországon működő gazdasági társaságoknak nyújtson környezetvédelmi szolgáltatásokat. A tevékenységi köreink az alábbiak: veszélyes-, és nem veszélyes hulladékkezelés, azaz hulladékok szállítása és hasznosítása vagy ártalmatlanítása, környezetvédelmi szakértés, szaktanácsadás, környezetvédelmi kárfelmérés, kárelhárítás, környezetvédelmi beruházások tervezése, engedélyezése, kivitelezése, éghető anyagok és olvadékok tartályainak tisztítása és vizsgálata. Olyan szolgáltatásokat nyújtunk, melyek által a jogi szabályozásoknak maradéktalanul eleget tesznek a partnereink azáltal, hogy a kötelezettségeiket, feladataikat magas szakmai színvonalon és az elérhető legjobb technológiák, technikák alkalmazásával végezzük el. Hulladék átvételi, kezelési és szállítási szolgáltató tevékenységeink során az ország különböző pontjain működő termelőknél keletkező veszélyes és nem veszélyes hulladékokat saját engedélyeink alapján, illetve alvállalkozóink közreműködésével átvesszük, elszállítjuk, és engedélyezett módon kezeljük (hasznosítás vagy ártalmatlanítás). A KRISTÁLY-99 Kft. 1995. év óta végez veszélyes és nem veszélyes hulladékszállítást.

Hirdetés
Loacker Hulladékhasznosító Kft.

Loacker Hulladékhasznosító Kft.

A Loacker csoport 1993 óta aktív Magyarországon, cégünk 100%-ban az osztrák Loacker Recycling GmbH tulajdona. Jelenleg három telephelyünk van Magyarországon (2 Budapesten, 1 Kiskorpádon). Cégünk tevékenységének súlypontja a különböző gyártási cégeknél végzett teljeskörű hulladékgazdálkodás. A 'Loacker csoport'-ot alkotó anyacég és testvérvállalatai sok évtizedes EU tapasztalatokkal rendelkező, elismert nemzetközi céghálózat. Bármilyen hulladéktípusra vonatkozó kérdésre, problémára választ, illetve megoldást javasolunk. Nagy kihívásnak tekintjük a környezetbarát ipari feldolgozásokban illetve hulladékgazdálkodásban nemzetközi szinten való részvételt; mindehhez együttműködésre van szükség a partnercégekkel. A gyártó cégek kiszolgálásában nagy hangsúlyt fektetünk a megfelelő technikai eszközökre pl. konténerek, prések, ládák, feldolgozó gépek, stb. beszerzésére. Speciális önrakodó, konténeres szállítóparkunk 7, 10, 15, 30, 40 m3-es konténerrel felszerelve, ma Magyarországon a legnagyobb. A szállítás mellett kiemelt fontosságú a gyors és precíz ügyintézés, a korrekt és hivatalos mérlegelés. A hulladék kezelésének nyilvántartása az EU szabványokhoz igazodik, jól átlátható és folyamatosan korszerűsített rendszer.

Malagrow Kft.

Malagrow Kft.

A Malagrow Kft. a Strautmann Umwelttechnik GmbH kizárólagos magyarországi forgalmazója: Cégünk a kiválasztott termékekre kipróbálási lehetőségeket és egyedi pénzügyi megoldásokat kínál. A lehetséges partnereknél helyszíni felmérés alapján a számukra legoptimálisabb hulladékkezelési megoldásokat javasoljuk, melyek nem csak a hulladék kezelésére terjednek ki, hanem a költséghatékony összegyűjtési- és elszállítási lehetőségeket is számba veszik: 'Hulladékból érték szolgáltatás'. Cégünk a teljesebb hulladékkezelés érdekében más hatékony hulladékkezelési eszközöket is kínál, mint pl. a Knapzak fólia és műanyag gyűjtő rendszer. Ezen kívül a bálázáshoz szükséges eszközöket, bálázószalagokat és huzalokat is kedvező áron kínálunk. Legfontosabb célunk a hosszú távú piaci jelenlét, így a vásárlás utáni szolgáltatásaink körét is jelentősen bővítettük és tökéletesítettük. Saját szervizes szakembereink speciális képzés után látják el a karbantartási feladatokat.

Maltha Hungary Üvegújrahasznosító Kft.

Maltha Hungary Üvegújrahasznosító Kft.

Cégünk a Maltha Hungary Üvegújrahasznosító Kft. 1988. júliusában alakult, akkor még gazdasági munkaközösség formájában, Humán-Szerviz Kisszövetkezet néven. 1992-ig ergonómiai és környezetvédelmi szolgáltatásokat nyújtott. A hulladékgyűjtést, válogatást és kezelést 1992-ben kezdtük meg, és azóta ezekre a tevékenységekre váltottunk. 2008. nyarán cégünk csatlakozott a Maltha International cégcsoporthoz. A Maltha Groep BV Európa egyik legmeghatározóbb üveggyüjtő és kezelő vállalata. 5 országban, összesen 8 telephelyen évente kb. 1.500.000 tonna üveget válogatunk és tisztítunk meg. Legfőbb célunk, hogy az üveghulladékok -megfelelő kezelést követően- az üvegiparban hasznosulhassanak, megkímélve környezetünket. Fő profilunk a különböző hulladéküveg-féleségek összegyűjtése az ország egész területéről, valamint a hulladékok válogatása, tisztítása. A környezetvédelmi jogszabályokat betartva végezzük tevékenységünket, a szükséges hulladékkezelési engedéllyel rendelkezünk.

Mas-Plast Kft.

Mas-Plast Kft.

Cégünk fő profilja a hulladékfeldolgozás és különféle műanyagipari alapanyagok előállítása. Fontosnak tartjuk a környezettudatosságot, a gyártóipari környezetszennyezés visszaszorítását, ezért az újrahasznosítható műanyagok feldolgozásával igyekszünk csökkenteni ennek mértékét. Tevékenységi körünkbe tartozik: műanyag hulladékok begyűjtése műanyag-feldolgozás különféle technológiai módszerekkel agglomerátum, regranulátum, darálék előállítás

ONGA-ÉPKER KFT.

ONGA-ÉPKER KFT.

A biomassza hasznosításának egyik lehetősége: A biomassza, mint tüzelőanyag. A rendelkezésre álló biomassza fajták nagymértékben meghatározzák a lehetséges alkalmazást. A felhasználást ezen túl az határozza meg, hogy a biomassza összetételében a kis karbon és nagy oxigéntartalom miatt a jó hatásfokú tüzelést csak anyagmennyiség szabályozásával lehet biztosítani, a klasszikus levegőszabályozás nem járható.

ORWAK Magyarország Kft.

ORWAK Magyarország Kft.

Társaságunk 1989. évben alakult, tulajdonosai magyar magánszemélyek. A Svéd ORWAK AB kizárólagos magyarországi képviseleteként fő tevékenységünk a kommunális és újrahasznosítható csomagolóanyag hulladékok gazdaságos és higiénikus kezelését biztosító ORWAK típusú hidraulikus bálázógépek, hulladékprések és speciális hulladék tömörítők forgalmazása, szervizelése. 1998. évben bevezettük az ISO 9002 Minőségirányítási rendszert, 2003. évtől az ISO 9001 és ISO 14001 minőségbiztosítási rendszer szerint működünk.

Öko-Hungária Nonprofit Kft.

Öko-Hungária Nonprofit Kft.

Az Öko-Hungária Nonprofit Kft. országos hatáskörű engedéllyel rendelkező, bejegyzett, csomagolási hulladékok kezelését koordináló szervezet. Cégünk többéves szakmai tapasztalattal rendelkező csapattal működik, elismert országos szakértők támogatásával. Társaságunk a termékdíjfizetésre kötelezett vállalkozások számára nyújt a hatályos jogszabályok szerinti adóoptimalizálási lehetőséget a termékdíj-fizetési kötelezettség alóli mentesség biztosításával. Cégünk feladata a hulladékká vált csomagolóanyagoknak az ipari körforgásba való visszaforgatása. Valamennyi gyártó ill. első belföldi forgalomba hozó gazdasági társaság a hozzánk való csatlakozástól kezdve teljes körű mentességet élvez a termékdíj-fizetés és hulladék-visszavételi - és újrahasznosítási kötelezettsége alól. Célunk, hogy csökkentsük a hulladéklerakókba kerülő, egyébként újrahasznosítható csomagolási hulladékok mennyiségét, valamint támogassuk ezeknek a másodnyersanyagként szolgáló, értéket képviselő anyagoknak az EU előírásainak megfelelő, minél nagyobb mértékű újrahasznosítását.

Pannónia Z Kft.

Pannónia Z Kft.

A Pannónia-z Kft. 2006 februárjában alakult környezetvédelmi vállalkozás. Megalakulásunk célja az volt, hogy megfelelő szakértelemmel, gyakorlattal és kapcsolati tőkével rendelkezve a környezetvédelemben Megbízóink részére precíz, magas színvonalú szolgáltatást nyújtsunk A társaság szolgáltatásainak köre folyamatosan bővült, vállaljuk minden típusú környezetvédelmi engedély engedélyeztetési eljárásának lebonyolítását, a szükséges dokumentációk elkészítését, hulladékszállítást, hulladék kezelést, átvételt, a hulladékból másodlagos tüzelőanyagot gyártunk. A tevékenységek menüpontban pedig megtalálhatóak az általunk a környezetvédelem területén végzett tevékenységek. Vállaljuk települési és ipari eredetű szilárd nem veszélyes hulladékok szállítását. A hulladékszállítást önkihordós (Walking-floor), multiliftes és ponyvás tehergépjárművekkel végezzük, mindig a szállítási célnak megfelelően. 100%-os hasznosítást szeretne keletkező hulladékainak? A Pannónia-Z Kft. által átvett hulladékok mindig hasznosításra kerülnek, még pedig a fizikai állapotuknak, szennyezettségüknek a legjobban megfelelő formában. Az általunk átvett hulladékok nem hulladéklerakóba kerülnek. A hulladékokat átvesszük telephelyünkre szállítva, illetve teherautónyi mennyiség esetén értük megyünk a keletkezés helyre.

Tuti menü