Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hulladékhasznosító cégek képes leírás: PER'M - Xéta [3. oldal]
részletek »

Hulladékhasznosító cégek: PER'M - Xéta [3. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ujrahasznositas.tlap.hu » Hulladékhasznosító cégek
Keresés
Találatok száma - 50 db
PER'M 2000 Ipari és Kereskedelmi Bt.

PER'M 2000 Ipari és Kereskedelmi Bt.

Cégünk műanyag alapanyag kereskedelmével, selejt műanyag feldolgozásával, vásárlásával illetve műanyag rekeszek gyártásával foglalkozik. Ezenkívül műanyag raklapok és göngyölegek kereskedelmével. Cégünk egyik fő tevékenysége a műanyag újrahasznosítás. Műanyaghulladékot elsősorban az italgyártó cégektől vásárolunk, ahová mobil darálógépeinkkel kitelepülünk és a cég területén feldolgozzuk azt. Az elkészített alapanyagot elsősorban Magyarországon értékesítjük, de számos külföldi partnerrel is rendelkezünk. Alapanyagot szállítunk többek között Hollandiába, Németországba, de emellett Kínai érdekeltségünk is van.

Plasticolor Hungary Kft.

Plasticolor Hungary Kft.

Cégünk a Plasticolor Sweden AB magyarországi leányvállalata, mely a saját 'Plasticolor' márkajelzésű mesterkeverékeket forgalmazza PE, PP, PS, ABS és SAN alapanyagokhoz. A svéd vállalatot 1989-ben a felhasználók különleges igényeinek kielégítésére hozták létre, mára azonban Skandinávia vezető mesterkeverék gyártójává nőtte ki magát. A Plasticolor Hungary Kft. hasonló sikerek reményében alakult meg 1996-ban. Azóta cégünk jelentős fejlődésen ment keresztül. 2002-ben saját beruházásként 4000 nm-es területen, több mint 500 nm-es épülettel önálló telephelyet hoztunk létre Budapesttől néhány kilométerre, Dunaharaszti határában. Figyelembe véve meglévő és leendő partnereink igényeit a gyorsabb, pontosabb kiszolgálás érdekében 2004 őszén elindítottuk a hazai termelést is, ezáltal akár 1-2 napos szállítási határidőt tudunk biztosítani. Cégünk a gyors kiszolgálás mellett nagy figyelmet fordít a minőségre is. A hazai gyártás ugyanolyan alapanyagokból és technológiával készül, mint Svédországban ezáltal ugyanazt a megszokott jó minőséget tudjuk kínálni ügyfeleinknek. Svédországi laboratóriumunk segítségével igyekszünk partnereink igényeit maximálisan kielégíteni. Igény szerint színezőinket adalékanyagokkal (antisztát, UV sugár ellen védő) készítjük.

PMR Kft.

PMR Kft.

Vállalatunk fő tevékenysége a hasznosítható hulladékok, elsősorban papír- és műanyag hulladékok begyűjtése, feldolgozása, szállítása újrahasznosításra való előkezelés, másodnyersanyaggá alakítása a feldolgozóipar számára. Papír és műanyag alapú csomagolási hulladékok begyűjtése, kezelése, értékesítése: Partnereinkkel az előzetes igények, a keletkező hulladékok mennyisége, minősége, logisztikai szempontok figyelembevételével, együttműködési megállapodás keretében végezzük szolgáltatásunkat. A szelektív hulladékgyűjtés érdekében műanyag zsákokat, tároló edényeket, konténereket, öntömörítős konténereket biztosítjuk, a szállítási és egyéb kondíciókat az optimális működés érdekében kölcsönösen összehangoljuk. A begyűjtött hulladékokról átvételi nyilatkozatot adunk, amivel a partnereink minden esetben tudják igazolni a szakhatóságok felé, hogy megfeleltek jogszabályi követelményeknek, kötelezettségeknek.

Polypack 2000 Kft.

Polypack 2000 Kft.

Cégünk 2000-ben alakult meg Betéti Társaság formájában. Gépeink és termékeink számát, munkavállalóink létszámát folyamatosan növelve ma korlátolt felelősségű társaságként folytatjuk munkánkat. Alapító tagjaink: Baranyai László és fia Baranyai Tamás A Bt. Egy darab fóliafúvó gép (extrúder) üzemeltetésével, azaz csomagolóanyag gyártásával kezdte meg működését. Az alapítást követő évben, 2001-ben, csatlakozott a vállalkozáshoz Stricz Péter, és még ebben az évben egy darab nyomdagép vásárlásával gyarapítottuk gépparkunkat, ami a következő elengedhetetlen lépés volt ahhoz, hogy bővíthessük forgalmazott termékeink listáját. Így ebben az évben a vállalkozás két fő termékcsoporttal folytathatta tevékenységét, ami biztosította számunkra a piacon való fennmaradás hosszú távú alapfeltételeit, akkor még csak reményeink szerint. Egy új technológia alkalmazásával, már nemcsak tiszta alapanyagból, azaz origanyagból gyártottuk termékeinket, hanem visszadolgozott, azaz regranulált alapanyagokból. Ezt a fajta fejlesztést bevezettük a hazai piacra. Újszerűségéből adódóan, ezt a hazai piac érdeklődéssel fogadta és így a bevezetés sikeres volt. Mivel cégünk a piacot megfelelő minőségű termékekkel látta el, a fő bevételi forrást ez a tevékenység biztosította. Igy a regranulált anyag használata hozzájárulhatott több cég sikeres működéséhez, ezért megkezdtük az alapanyag belföldi forgalmazását.

Power-Energy Kft.

Power-Energy Kft.

Az emberiségnek szüksége van energiára a létfenntartásához, aminek biztosítása az energiatermelés feladata. Az energiagazdálkodás a folyamatosan növekvő energia megtermelése mellett a felhasználás ésszerűsítését, a takarékoskodást is jelenti, az élő környezet megőrzése érdekében. Az energia talán az egyetlen olyan erőforrás, amelyre minden vállalkozásnak illetve magánszemélynek szüksége van. Nélkülözhetetlensége miatt beszerzési ára érzékenyen érinti felhasználóit. A villamos-, hő- és hidegenergia előállítására környezetkímélő és gazdaságos megoldásokat kell alkalmazni, mivel az utóbbi időben felértékelődött a zöldenergia és a tudatos környezetvédelem fokozódó jelentősége. A POWER-ENERGY Kft. 2004. tavaszán magánszemélyek által alapított energetikai vállalkozás. Mérnökei a hazai energetikai piacon nagy tapasztalattal rendelkeznek kapcsolt hő- és energiatermelő berendezések tervezésével. Ezen kívül kivitelezéssel, üzemeltetéssel és karbantartással is foglalkozik. A cég energetikai auditokat, tanulmányokat, elemzéseket is készít az igényeknek megfelelően. Nagyfokú törekvés a teljes körű energetikai szolgáltatások megvalósítása. A megújuló energiaforrások hasznosításában is folynak fővállalkozói tevékenységek egyéni felkérésre, vagy önálló pályázóként. A cég 2006-tól tanúsított ISO 9001 minőség irányítási rendszer szerint működik.

Saubermacher-Magyarország Kft.

Saubermacher-Magyarország Kft.

A Saubermacher-csoport több évtizedes múltra visszatekintő szereplője a közép-európai hulladékgazdálkodási piacnak. Dinamikus fejlődése révén ma már kilenc országban több mint 40 érdekeltséggel rendelkezik és nyújt környezetbarát szolgáltatásokat. Az 1991-ben alapított Saubermacher-Magyarország Kft. fogja össze a magyarországi cégcsoportot. A tizenegy vállalat telephelyei révén az ország legtöbb régióját lefedi és széles szolgáltatási palettát kínál. A Saubermacher megbízható és szakértő partner minden hulladékgazdálkodási kérdésben. Mind a lakossági, mind pedig az ipari ügyfelek részére személyre szabott megoldásokat és teljes körű szolgáltatást kínálunk. A hulladék útját végigkísérjük a keletkezés helyétől az ártalmatlanításig, illetve újrahasznosításig, mindeközben szem előtt tartjuk a környezet védelmét és a törvényi előírásokat.

SCH-Ózon Papír- és Műanyaghulladék Kereskedelem

SCH-Ózon Papír- és Műanyaghulladék Kereskedelem

Az SCH-Ózon Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság 2005-ben alakult, - közel húsz éves szakmai tapasztalattal rendelkező magyar magánszemélyek jegyzésével - a Pest megyei Maglódon, papírhulladék átvétele, begyűjtése, feldolgozása, másodnyersanyaggá alakítása, papírgyári hasznosítása céljából. A cég megalakulása óta folyamatosan növekszik mind a begyűjtött és kezelt papírhulladék mennyisége, mind az infrastruktúra, mind az alkalmazotti létszám tekintetében. A maglódi üzemünk mellett a Heves megyei Lőrinciben, és a Veszprém megyei Inotán is van papírhulladék átvételére, begyűjtésére és feldolgozására alkalmas telephelyünk. Tevékenységünk: papír- és műanyaghulladék szállítás és kezelés papír- és műanyaghulladék kereskedelem (export-import) iratmegsemmisítés műan yaghulladék hasznosítás (darálás, regranulálás) nemzetközi hulladékszállítás (walking floor) hulladékkezelési berendezések telepítése, finanszírozása hulladékkezelési szaktanácsadás

Schmitz Holding és Brendtex Kft.

Schmitz Holding és Brendtex Kft.

A Schmitz Holding magyarországi forgalmazója és képviseleteként fő célkitűzésünk az átfogó szakmai támogatáson túl az elvégzendő feladat realizálására komplett megoldási javaslatot, megfelelő terméket kínálni minden érdeklődőnknek. Rövid reakcióidővel válaszolunk a kérdésekre, legyen az árajánlat vagy termékkel kapcsolatos érdeklődés. Számunkra a legfontosabb partnereink hosszú távú megelégedettsége, egy kölcsönösen előnyös együttműködés során. Szakmai felkészültségünkkel, problémamegoldó képességünkkel és korrekt üzleti magatartásunkkal elnyertük vevőink bizalmát, így nem egy esetben baráti kapcsolat alakult ki a tartós, üzleti kapcsolatból. Partnereink gyors kiszolgálása érdekébe 2008 szeptemberében Mosonmagyaróváron megnyílt a Schmitz Holding Kelet-európai raktárbázisa. Továbbiakban be szeretnénk mutatni önöknek a Schmitz Holdingot.

Selector Elektronikai Termék Újrahasznosító Kft.

Selector Elektronikai Termék Újrahasznosító Kft.

A SELECTOR elektronikai termék hasznosító Kft az elektromos és elektronikai termékek előkezelését végzi melynek során a termékekből eltávolításra kerülnek a veszélyes anyagokat tartalmazó alkatrészek és a készülékek szétszerelését követően azokból másodlagos hulladékokat állít elő melyek továbbadásra kerülnek más hasznosító vagy ártalmatlanító szervezethez ahol a keletkezett másodlagos hulladékok mint másodlagos nyersanyagok kerülnek hasznosításra, illetve további kezeléseket követően végleges ártalmatlanításra.

Hirdetés
Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Kft.

Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Kft.

Az STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Kft., jogelőd cégei révén, több évtizede nyújt szolgáltatásokat városunkban és a környező településeken. Vállalatunk fő tevékenysége a kommunális hulladékgyűjtés, de folyamatosan figyelemmel kísérve a jelentkező igényeket, tevékenységeink a hulladékgyűjtés majd minden területére kiterjednek. Felelős szerepet vállalunk a fiatalok környezetvédelmi ismereteinek bővítésében is. Jó kapcsolatot ápolunk a hasonló tevékenységi területen működő szervezetekkel, cégekkel, civilekkel, intézményekkel. Nagy gondot fordítunk a szakmai ismeretek elsajátítására és frissen tartására. Több újításnak, mérföldkövet jelentő hulladéklerakó üzemeltetési módszernek, illetve új gyűjtési technológiának Sopron a hazai úttörője volt.

Szinflex Plus Kft.

Szinflex Plus Kft.

Cégünk fóliák, csomagolóanyagok, műanyagáruk gyártásával és forgalmazásával, illetve lámpatestek begyűjtésével és újrahasznosításával foglalkozik. Forgalmunk megközelíti az évi félmilliárd forintot és évente kb. 1.000 tonna PE fóliát állít elő. Az elmúlt 5-6 évben jelentős fejlődés ment végbe cégünk életében, korszerűsödött és bővült a gépparkunk, nőtt a szakember kapacitásunk, ISO 9001:2008 minőségbiztosítási rendszert vezettünk be és átköltöztünk az új 1.000 m2-es csarnokunkba. Lámpatestek és fényforrások újrahasznosítása terén cégünk a magyarországi 5 regionális begyűjtő központ egyike. Partnereink kérésére megfelelő gyűjtő és tároló edényeket tudunk ingyenesen biztosítani. A megtelt konténereket és edényeket térítésmentesen elszállítjuk.

Tárnoki Kőtörő Kft.

Tárnoki Kőtörő Kft.

1999.- óta tevékenykedünk egy mobil törőgéppel az ország egész területén, valamint vállaltunk kisebb-nagyobb gépi földmunkákat fuvarozással egybekötve. Mára Tárnoki Kőtörő kereskedelmi és szolgáltató Kft. Néven működünk családi vállalkozásként, Tárnok Önkormányzat hozzájárulásával. A cég alapítóinak elsődleges célja, hogy a bontási anyagok újrahasznosítására és azok további felhasználására kerüljön sor. /útalap, térbeton, térkő, ágyazat stb./ Ezen kívül szolgálhatunk még különböző gépi földmunkával, valamint sokoldalú szállítási lehetőséggel és bontások teljes körű kivitelezésével, továbbá ömlesztett áruk kereskedésével, szállításával.

TerraCycle Magyarország Kft.

TerraCycle Magyarország Kft.

A TerraCycle célja, hogy eltörölje a szemét fogalmát. Célunkat úgy valósítjuk meg, hogy a korábban nem, vagy nehezen újrahasznosítható hulladék feldolgozásához országos rendszert építünk ki. Programjainkra bárki feliratkozhat, és brigádtagként elküldheti hozzánk az összegyűjtött hulladékot. Az összegyűjtött hulladékot ezután a TerraCycle különböző termékekké alakítja. A több mint 20 országban, 20 millió ember részvételével összegyűjtött sok milliárd egység szemét feldolgozásával a TerraCycle több mint 1500 különböző terméket hozott létre. A termékek olyan nagy amerikai áruházláncokban kaphatók, mint a Walmart vagy a legnagyobb biotermékeket árusító bolthálózat, a Whole Foods Market. A tervünk az, hogy a hulladéknak még a fogalmát is eltöröljük olyan rendszerek kialakításával, melyek segítségével összegyűjthetünk és feldolgozhatunk mindent, ami napjainkban a szemétlerakókra kerül. A TerraCycle-t 2001-ben alapította a magyar származású Tom Szaky, az akkor húszéves gólya a Princetoni Egyetemről. Kezdetben szerves trágyát állítottak elő folyékony gilisztaürülékből, amit ezután használt üdítős palackokba töltöttek. A TerraCycle azóta a világ egyik leggyorsabban növekvő zöld vállalatává fejlődött.

UTB Envirotec

UTB Envirotec

Svájcban született, Magyarországon nőtt fel és most a világot is kész meghódítani! Az UTB név a 70-es évek végén Svájcban alakult UmweltTechnik Buchs cég elnevezésének rövidítéséből ered. Az UTB számos, a nagy tekintélyű svájci vízkutató intézet, az EAWAG kutatási eredményeire épülő eljárást szabadalmaztatott és adott el a szennyvíz iszap, szerves hulladékok és biomassza talajjavító anyagokká és biogázzá történő átalakítására. Az UTB által kifejlesztett új szennyvízkezelési megoldások jelentős részét napjainkban is használják. 1996 óta az UTB Envirotec Zrt. budapesti székhelyű, magyarországi és nemzetközi, önkormányzati és vállalati ügyfeleinek a legkorszerűbb technológiai megoldásokat és magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtó mérnöki és tanácsadó iroda.

Vértes-Metál Kft.

Vértes-Metál Kft.

Cégünk vállalja az iparban keletkező hulladékok komplett kezelését. Konkrétan vas (gyártási, elfekvő hulladékok, ötvözetek), színesfém (alumínium, réz, bronz és egyéb nemvas), papír (igény esetén tömörítős konténerek kihelyezése is), fa (raklapok, kalodák és egyéb hasznosítható), üveg (gyártásközi, elfekvő) és műanyag hulladékok (előzetes bevizsgálást követően újrahasznosítás és az iparba történő visszavezetés). Ezen felül veszélyes hulladékok szakszerű kezelése és ártalmatlanítása. Többek között roncsautók elszállítása, szétbontása és ipari újrahasznosításra történő előkészítése.

Xéta Gumi Kft.

Xéta Gumi Kft.

Minőségi esésvédő és játszótéri gumilapok gyártása, a Xéta Gumi Kft. jóvoltából. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren. Gumilapot játszóterekre, iskolákba, óvodákba, sportpályákra és egyéb olyan helyekre gyártanak, ahol csúszásveszélynek vannak kitéve, az ott tartózkodó gyerekek vagy felnőttek. Kedvező árakon dolgoznak, a megrendelő egyéni igényeit is könnyedén teljesítik. A galériában megtekinthetőek a cég referenciái. A cég Szolnokon található meg, kényelmesen megközelíthető helyen.

Tuti menü