Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Újrahasznosítás - cégek, szervezetek és oktatás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Újrahasznosított - Zöld [15. oldal]
részletek »

Újrahasznosítás - cégek, szervezetek és oktatás képes leírás: Újrahasznosított - Zöld [15. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ujrahasznositas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 262 db
Újrahasznosított anyagból készült vászontáskák

Újrahasznosított anyagból készült vászontáskák

BE GREEN mozgalom Magyarországon naponta 1 500 000 műanyagszatyrot dobnak szemétbe. 1 hét alatt 1 ember 1 bevásárlás esetén, minimum 1 környezetszennyező zacskót használ, 10.000.000 ember egy hét alatt minimum 10.000.000 szatyrot.... ÉS AKKOR 7 millárd ember?????......... Tudja, hogy mennyi idő kell 1 db műanyag táska lebomlásához? NAGYON SOK!!!!! Mai világunkban oly sok mindenre oda kell figyelnünk... többek közt erre is. Vizeink tisztasága nagyban múlik azon, hogy milyen anyagokat engedünk a talajba mosódni. A tiszta víz talán legnagyobb kincsünk. Vigyázzunk rá, mert a természetnek is nélkülözhetetlen eleme. Használj Te is vászonszatyrot, légy te is BE GREEN tag azzal, hogy ide kattintasz!!

Újrahasznosított termékek áruháza

Újrahasznosított termékek áruháza

Ma már az újrahasznosításnak és az újrahasznosított dolgoknak eljött az ideje, hiszen energiakészletünk kimerülőben van, ez tény. Ha Ön is keresi ezeket a megoldásokat, akár kézműves termékeket, mert úgy érzi, hogy hozzájárulhat ahhoz, hogy helyreálljanak a dolgok a világunkban, a környezetünkben, akkor térjen be hozzánk. Online áruházunkban összegyűjtöttük ezeket a remek darabokat, melyekhez kedvező áron lehet hozzájutni. Újrahasznosított termékek megvásárlásával Ön is tesz azért, hogy még tovább élvezhessük, unokáink még tovább élvezhessék földünk adományait.

UTB Envirotec

UTB Envirotec

Svájcban született, Magyarországon nőtt fel és most a világot is kész meghódítani! Az UTB név a 70-es évek végén Svájcban alakult UmweltTechnik Buchs cég elnevezésének rövidítéséből ered. Az UTB számos, a nagy tekintélyű svájci vízkutató intézet, az EAWAG kutatási eredményeire épülő eljárást szabadalmaztatott és adott el a szennyvíz iszap, szerves hulladékok és biomassza talajjavító anyagokká és biogázzá történő átalakítására. Az UTB által kifejlesztett új szennyvízkezelési megoldások jelentős részét napjainkban is használják. 1996 óta az UTB Envirotec Zrt. budapesti székhelyű, magyarországi és nemzetközi, önkormányzati és vállalati ügyfeleinek a legkorszerűbb technológiai megoldásokat és magas színvonalú szolgáltatásokat nyújtó mérnöki és tanácsadó iroda.

Üzemanyagcella

Üzemanyagcella

Az üzemanyagcellák az elemekhez hasonlóan vegyi reakciókkal közvetlenül elektromosságot állítanak elő, a különbség az, hogy míg az elemeket kifogytunk után el kell dobni, az üzemanyagcella mindaddig üzemel, amíg üzemanyagot töltünk bele.

V-Industria Metal Kft.

V-Industria Metal Kft.

A V-Industria Metal Kft.2007. november 12-én nyitotta meg kisbéri telephelyét. Tevékenysége a különböző vas illetve színesfém hulladékok felvásárlása, gyűjtése, illetve kereskedelme. A cég alapító tagjai a hulladékkereskedelemben 20 éves tapasztalattal rendelkeznek. A vállalkozás 11.000 m2-es telephelyen működik Kisbér határán, mely jól megközelíthető a 81-es illetve a 13-as főút irányából. A telep megfelel a környezetvédelmi előírásoknak, korszerűsége, rendezettsége, működése a piaci elvárásokon túlmutat, a megfelelő körülmények biztosítása érdekében 1500 m2 térbeton, betonozott és murvás út került kialakításra.

Vértes-Metál Kft.

Vértes-Metál Kft.

Cégünk vállalja az iparban keletkező hulladékok komplett kezelését. Konkrétan vas (gyártási, elfekvő hulladékok, ötvözetek), színesfém (alumínium, réz, bronz és egyéb nemvas), papír (igény esetén tömörítős konténerek kihelyezése is), fa (raklapok, kalodák és egyéb hasznosítható), üveg (gyártásközi, elfekvő) és műanyag hulladékok (előzetes bevizsgálást követően újrahasznosítás és az iparba történő visszavezetés). Ezen felül veszélyes hulladékok szakszerű kezelése és ártalmatlanítása. Többek között roncsautók elszállítása, szétbontása és ipari újrahasznosításra történő előkészítése.

Vincotte Akadémia

Vincotte Akadémia

A képzés célja olyan szakember képzése, aki termelési hulladékok kezelését végzi, irányítja. Kárelhárítási munkákban vesz részt. Hulladékgazdálkodási dokumentációt vezet. Talajtisztítást végez, irányít. Meghatározza a hulladékok jellemzőit. Működteti, irányítja a hulladékkezelés berendezéseit. Elhelyezkedési lehetőségek: Környezetvédelmi Felügyelőségeknél, ipari cégeknél. Hulladékgazdálkodás és feldolgozás területén, katasztrófa elhárításnál.

Víz Tiszta Víz Magazin

Víz Tiszta Víz Magazin

A VízTiszta Víz valódi, tényeken alapuló információkat közvetít az emberek testi, szellemi és lelki jólétét szem előtt tartva, teret engedve a tehetséges fiataloknak, a tapasztalt középkorúaknak és a bölcs öregeknek. Célja az, hogy tudományos és alternatív szemléleteket egymáshoz közelítve, növeljük ismereteinket a közösségbe kapcsolódás szellemében. Célunk, hogy a tudományos és az alternatív szemléleteket egymáshoz közelítve összegyűjtsük, rendszerezzük három kiemelt témában - a tudomány, az életmód és a kultúra területéről - és mindezeket ismeretterjesztő formában közreadjuk. Szándékunk, hogy újságunk minden korosztály számára színvonalas, elgondolkodtató, hiteles és érdekes legyen. A mindenre nyitott 9 éves gyermekektől az igazságkereső kamaszokon és az önmegvalósítás útján járó középkorúakon át a sokat tapasztalt 99 éves idősebbekig. Fontos számunkra, hogy teret adjunk újszerű gondolatok, találmányok, már jól működő újítások, közösségek, tevékenységek bemutatkozásának is. Témáink épp ezért széles spektrumot ölelnek fel. Lesznek írások hazánk vizeiről, gyógyvizeiről, ásványvizeiről - azok állapotáról s felhasználásukkal kapcsolatos mindenkit érintő kérdésekről. Foglalkozunk majd a környezetvédelemmel, a globális felmelegedéssel, a megújuló energiaforrásokkal, az öko- és lokális gazdálkodással.

Water Saver

Water Saver

Mit érhet el a Water Saver-rel? Használata során a mindennapok otthoni/üzemi vízfelhasználása 60-70%-al csökken a termék működéséből adódóan. Végleges megoldást jelent a termék a - sokszor akaratunk ellenére is -mosakodás, mosogatás, egyéb otthoni munkafolyamatok közben elfolyó víz megtakarítására. Magunkat és családtagjainkat a nap minden szakában óvhatjuk a különböző vírus és baktériumfertőzésektől, melyek eddig előszeretettel telepedtek meg fürdőszobai, konyhai csaptelepünkön. A Water Saver használatával többé fizikális kapcsolatba ezekkel nem kerülünk, a mindennapos kézmosás 100%-os higiniás tisztáság lesz a jövőben. Mozgáskorlátozott személyeknek, akiknek eddig problémát jelentett egy egyszerű csaptelep nyitása és zárása, most könnyedén végezhetik el ezen feladatokat. Gyermekeinknek nem okoznak problémát majd a csapok nehéz elzárhatósága, megnyitása. Egyúttal a nyitva felejtett és csepegő csapok is a múlté lesznek. Az ilyen módon terjedő influenza és hasonló járványok előfordulása a minimálisra csökkenthető környezetünkben, családunkban.

Hirdetés
West-Horizont Kft.

West-Horizont Kft.

Hulladékfelvásárló marketingtevékenységet végez Hulladékfelvásárló szerződéseket köt Hulladékfelvásárló begyűjti a hulladékot Hulladékfelvásárló előkezeli az átvett hulladékot Hulladékfelvásárló megszervezi az értékesítésre kerülő hulladékok szállítását Hulladékfelvásárló munkaerő-gazdálkodást végez Elkészíti a munkaidő-beosztást Adminisztrációs feladatokat lát el Biztosítja a felvásárló telep pénzforgalmát Elmélet és gyakorlat aránya: 40%-60% Képzés ideje: 4 hónap FEOR 5115 Felvásárló, átvevőhely-kezelő

Xéta Gumi Kft.

Xéta Gumi Kft.

Minőségi esésvédő és játszótéri gumilapok gyártása, a Xéta Gumi Kft. jóvoltából. Több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren. Gumilapot játszóterekre, iskolákba, óvodákba, sportpályákra és egyéb olyan helyekre gyártanak, ahol csúszásveszélynek vannak kitéve, az ott tartózkodó gyerekek vagy felnőttek. Kedvező árakon dolgoznak, a megrendelő egyéni igényeit is könnyedén teljesítik. A galériában megtekinthetőek a cég referenciái. A cég Szolnokon található meg, kényelmesen megközelíthető helyen.

Zéró Energia Ház Kft.

Zéró Energia Ház Kft.

A zéróenergiaház.hu készítői, üzemeltetői úgy gondolják, elérkezett az idő, hogy végre a magyar lakosság tudomására jusson, hogy a megújuló energiaforrások használta fontos, és valóban költségkímélő megoldás a ház teljes energiaellátására. A honlap információs jellegével szeretnénk minél több információt minél közérthetőbben eljuttatni azon emberekhez, akik érdeklődést mutatnak házuk megújuló energiákkal való fenntartásának irányába. Mindenekelőtt kiemelném, hogy ez a fenntartási forma hosszú távú befektetés, azonban megfelelő tervezéssel nagyban lerövidíthető a megtérülés. (Például egy közepes méretű ház kis teljesítményű hőszivattyúval történő fűtésénél már akár 1-1,5 éven belüli is lehet a megtérülés.) Ezt az oldalt egy olyan speciális portálként kívánjuk üzemeltetni, mely rendszeresen frissülő hírekkel tájékoztatja, informálja az érdeklődőket az éppen aktuális újításokról, mint például az új készülékek, rendszerek kifejlesztése, vagy a technológiákkal kapcsolatos új kutatások eredményei. Mindemellett célunk az is, hogy a környezettudatosan élő, vagy az ilyen életmódra nyitott emberek ezen az oldalon tudjanak beszélgetni egymással egy moderált fórum keretein belül, vagy véleményt nyilvánítani a különböző hírekkel, eseményekkel, történésekkel kapcsolatban.

Zöld Energetika Magazin

Zöld Energetika Magazin

A ZEM Zöld Energetika Magazin a megújuló társadalmi és természeti energiaforrások témakörének komplex bemutatására vállalkozik. Az ismeretterjesztő szándék miatt közérthető formában, de magas szakmaisággal. Olvasói között megtalálhatók a megújuló energiaforrások kiaknázása iránt érdeklődő szakemberek, vállalkozók, és a környezetünkért aggódó és tenni akaró érdeklődők széles rétege.

Zöld Ipar Magazin

Zöld Ipar Magazin

2011-től Zöld IPar Magazin (röviden: ZIP Magazin) néven jelenik meg a Hulladéksors szakmai folyóirat, Magyarország egyetlen folyóirata, amely - kibővült tematikája részeként - szakmai havilapként Magyarországon egyedül foglalkozik egyszerre a hulladékgazdálkodás, a környezetvédelem és a megújuló energiahordozók hasznosításának témakörével. A Hulladéksors magazin tíz éves munkájára és tapasztalatára támaszkodva a Zöld IPar Magazin egyszerre szól a zöld ipar területén dolgozó vállalkozóknak, a kibocsátó oldalon tevékenykedő termelő és szolgáltató cégeknek, az állami és önkormányzati szférának, valamint a témáink iránt érdeklődő lakosok számára, sikeresen betöltve a kommunikációs csatorna szerepét az érintettek között.

Zöld Technológia

Zöld Technológia

Ennek az ismertető oldalnak a létrejöttét nagyban elősegítette a napjainkban megfigyelhető, energiaválság, és a minket érintő energiahordozók drágulása. Az energiaválságra adott felelősségteljes ember mindig keresi a helyzet kiútjának tekinthető megoldásokat, ezek az alternatív energiaforrások és a környezetbarát és energia-hatékony építési technológiák. Ma már igen széles választékban állnak rendelkezésünkre ezek az alternatív megoldások, egy kis áttekintést próbálunk nyújtani ebben a témakörben.

Zöld Újság

Zöld Újság

1 és még 1 ráadás előfizetés 7128 Ft helyett, mindössze 2800 Ft-ért. Ajándékozza meg barátait, rokonait vagy akár saját magát is Zöld Újság előfizetéssel, és mi még egy éves előfizetést adunk ajándékba ehhez, amivel más valakit is meglephet a szerettei közül. Az ajánlat kizárólag a szerkesztőségünkhöz beérkezett megrendelésekre érvényes, belföldi kézbesítés esetén. A két előfizetés nem vonható össze, az ajándék feltétele, hogy mindkettő más névre és címre szóljon. Az ajánlatunk 2012. december 31-ig érvényes.

Zöld Világom Egyesület

Zöld Világom Egyesület

Az Egyesületet - mi alapítók - 2011-ben azzal a céllal hoztuk létre, hogy segítsünk az embereknek - elsősorban a gyerekeknek - megismerni, alkalmazni a környezettudatos életmódot. Szeretnénk bemutatni, megmutatni, hogy egyszerű cselekedetekkel is jobbá és fenntarthatóbbá változtathatjuk a körülöttünk lévő világot. Fontos célunk, hogy a környezetvédelem a gyermekek életének szerves részévé váljon, ennek érdekében egyesületünk természetközeli kézműves foglalkozásokkal, vetélkedővel, rajzversenyekkel, kiállításokkal, előadásokkal, konferenciával, kirándulásokkal és sok játékos programmal várja az óvodás, iskolás és felnőtt korú érdeklődőket. Az egyesület működését a tagok és önkéntesek segítik. Igyekszünk a Pécs és Pécs környéki rendezvényeken (Falunapok, Szomszédünnep, A Föld napja, Egészségnapok, Családi napok stb.) képviseltetni magunkat, ahol támogatókat toborzunk, tájékoztatást és segítséget nyújtunk a környezettudatos élethez.

Tuti menü