Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Újrahasznosítás - cégek, szervezetek és oktatás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Zöldauto.info - Zsírfogó [16. oldal]
részletek »

Újrahasznosítás - cégek, szervezetek és oktatás képes leírás: Zöldauto.info - Zsírfogó [16. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ujrahasznositas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 262 db
Zöldauto.info

Zöldauto.info

Az elektromos autókra már sokan tekintenek úgy, mint potenciális megoldásra a közúti közlekedés környezeti hatásainak csökkentése érdekében, de vajon milyen következményei lehetnek az így tömegesen elterjedő akkumulátoroknak? Nos, a Svájci Szövetségi Anyagtudományi és Technológiai Laboratórium úgy döntött, hogy utánajár a kérdésnek.

Zöldbolt

Zöldbolt

Vállalkozásunkat azért indítottuk el 2007-ben, hogy környezetbarát termékeket kutassunk fel, s tegyünk elérhetővé az Önök számára. Mindent egy helyen. Célunk, hogy a hétköznapi élet majd minden területén valódi, környezetbarát alternatívát kínáljunk. Hiszünk benne, hogy a környezetvédelem korunk legnagyobb kihívása, amelyre sok kis apró megoldást kell találni. Ebben szeretnénk segíteni Önnek. Komolyan vesszük magunkat és a küldetésünket. Nem a mennyiségre, hanem a minőségre törekszünk. Termékeinket szigorú feltételek alapján válogatjuk, amelyek megegyeznek a környezetbarát termékek általános kritériumaival: Természetes anyagokból készült, minél kevesebb vegyi anyag használatával. Tartós, könnyen javítható, így sokáig tudja szolgálni a tulajdonosát, nem kell helyette újat venni, nem kell kidobni (ez nem csak a világ, hanem a saját érdekünk is!) Használata során nem keletkezik semmilyen káros anyag. Lehetőség szerint nem igényel külső energiaforrást, de a legrosszabb esetben is energiatakarékos! Újrafeldolgozott alapanyagokból készült. Újrahasználható (ugyanarra vagy más célra). Hulladékként újrafeldolgozható. Használata után nem lesz belőle veszélyes hulladék. Lehetőleg kevés és természetes csomagolásban árulható. Nem kell távoli országokból ide szállítani. Magyar termék, de legalábbis méltányos kereskedelemből származik. Környezetbarát termék védjeggyel rendelkezik.

Zöldház

Zöldház

Ha Neked fontos, hogy biztonságos, környezetbarát, vegyi anyag mentes otthonban élj, ha fontos családod és saját egészséged, ha tényleg tenni akarsz magadért és környezetszennyezés ellen, akkor a legjobb helyen jársz. Oszd meg a tartalmakat közösségi hálókon, hogy mások is elérjék ezeket az információkat. Próbáld meg a lehető legkevesebb kárt okozni léteddel a természetnek és az élőlényeknek! - ez a 'nem ártás' filozófiája. Ennek a filozófiának a szellemében készült ez a honlap.

Zöldpolc - Öko webáruház

Zöldpolc - Öko webáruház

Küldetésünket úgy tudnánk leginkább bemutatni, hogy elmeséljük miért alapítottuk cégünket. Sok ember életében eljön az a pillanat, amikor számba veszi, hogy eddig hova jutott, hova tart, helyre rakja magában a dolgokat, és mer váltani, hogy olyan cél megvalósításába kezdjen, aminek valós értéket tulajdonít. Amikor feltettük magunknak a kérdést, hogy 'Mi az, amivel szenvedélyesen tudnánk foglalkozni, és amiben igazi értelmet látunk?', akkor számunkra gyorsan adódott a válasz: a KÖRNYEZETVÉDELEM! Jó, de hogyan tudnánk abban segíteni, hogy az emberek jobban odafigyeljenek a környezetükre? Az első és legegyszerűbb lépés, ha meggyőzzük őket, hogy a vásárláskor meghozott döntéseik esetében fontos szempont legyen a környezettudatosság. Mi ennek a legnagyobb korlátja? Az, hogy sok esetben nincs döntési lehetőség, hiszen a boltok többségében nincs, vagy csak elvétve találhatók zöld termékek. Kinek van ideje 5-6 boltot végigjárni, hogy zöld módon vásároljon? Manapság nem sok embernek.

Zöldrügy Kft.

Zöldrügy Kft.

A Zöldrügy Környezetvédelmi Kft. 1998 tavaszán alakult a veszélyes és nem veszélyes hulladékok átvételére, begyűjtésére és szállítására specializálódva. Azóta cégünk a környezetvédelem teljes körű feladatainak ellátásában is segítséget nyújt ügyfelei számára. Korábban Hajdúböszörmény és vidéke vonzáskörzetében biztosítottuk szolgáltatásainkat, de mára teljes Magyarország területéről szállítjuk a veszélyes hulladék bármely fajtáját.

Zöldtech Magazin

Zöldtech Magazin

A WWF Magyarország a fenntartható jövő felé vezető lépéseket sürgetné, azonban úgy tűnik, sem Magyarország, sem a világ nem képes valódi változásokra a Föld állapotának megőrzése érdekében - állapítja meg a WWF Magyarország keddi, a Rio+20 fenntarthatósági konferencia kapcsán kiadott közleménye. A riói csúcson a pesszimista jóslatoknak megfelelően nem született jogilag is kötelező, ambiciózus megállapodás, a záródokumentum egy kívánságlista arról, milyen jövőt szeretne az emberiség, ám a teendőkről nem sikerült megegyezni - írja a WWF. A tárgyalótermen kívül sikerült néhány vállalást elérni, a közlemény példaként említi, hogy Armando Goebuza, Mozambik elnöke meghirdette az ország útitervét a zöld gazdasághoz, a brit kormány pedig kötelezettséget vállalt, hogy szén-dioxid-lábnyomuk mérésére kötelezi nagyvállalatait. A világ vezető fejlesztési bankjai közül nyolc bejelentette: megváltoztatják finanszírozási politikájukat, és egyebek mellett a közösségi közlekedés fejlesztését részesítik előnyben. A programra 175 milliárd dollárt szánnak. Magyarország a tapasztalatok megosztásával és a közös EU-s célok teljesítésével járul hozzá a folyamat sikeréhez, ezen túlmenő vállalásokról nem beszélhetünk - véli a WWF. A szervezet szerint a napokban Magyarország támogatásával is elfogadott új európai uniós energiahatékonysági direktíva lazít a korábbi célkitűzéseken. (MTI)

Zsírfogó berendezés

Zsírfogó berendezés

Zsírfogó berendezések széles választékát kínálja a vevőinek az Asio szennyvíztechnika. A zsírfogó berendezés fő funkciója, hogy leválasztja az éttermi növényi, állati és egyéb étkeztetési konyhákból származó könnyű zsírokat, keményítőket és szilárd anyagokat. Ezzel óvva és csökkentve a csatorna rendszerbe jutó mennyiséget. Különböző funkciót ellátó, iszapfogó, keményítőfogó, savsemlegesítő. A zsírfogó berendezés kiválasztásánál 4 szempontot vegyünk figyelembe: szennyvíz hozzam, hőmérséklete, detergens, zsírók mennyisége. Nézze meg referenciánkat és segítünk a megfelelő választásban.

Tuti menü