Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Újrahasznosítás - cégek, szervezetek és oktatás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Fa Zon - Geo [5. oldal]
részletek »

Újrahasznosítás - cégek, szervezetek és oktatás képes leírás: Fa Zon - Geo [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ujrahasznositas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 262 db
Fa-Zon Bútor Kft.

Fa-Zon Bútor Kft.

A brikett felhasználható háztartási vagy ipari fűtőanyagként szén vagy tűzifa helyett. Nem csak hagyományos tüzelőberendezésekben, de kerti és grillsütőkben is kiválóan használható.A RUF FABRIKETT környezetbarát, 100%-ban természetes alapanyagból (gyaluforgács, keményfa fűrészpor) készül, ragasztóanyagot nem tartalmaz A bükkfa brikett fűtőértéke megegyezik a barnaszénével, jóval magasabb a tűzifáénál, vagyis ugyanolyan fűtőhatás eléréséhez kisebb mennyiséget kell elégetni. Azonos mennyiségű bio fabrikett lényegesen hosszabb ideig, nagyobb hatékonysággal ég és izzik, mint a tűzifa. Kazánbarát, egyenletes, hosszan tartó, szinte tökéletes égést biztosít. Nem kormol, így családi házak kandallójában is használható A brikett egységes formájának köszönhetően jól raktározható, könnyen szállítható, kényelmesebb felhasználást tesz lehetővé Szállítás után nincs szükség feldolgozásra, aprításra, szárításra, közvetlenül felhasználható. A RUF brikett alkalmazásával folyamatosan állandó minőségű tüzelőanyag áll rendelkezésünkre A RUF brikett egységcsomagolásban kapható, így a kiszállított mennyiség könnyen ellenőrizhető, szemben a hagyományos tűzifával, ahol sok esetben még a szakemberek is nehezen tudják a pontos mennyiséget felbecsülni Környezetkímélő, mivel CO2-semleges, vagyis elégetésekor csakis annyi szén-dioxid termelődik, amennyit a növényi fotoszintézis felhasznált.

Fabrikett

Fabrikett

Tudja, hogyan lehet gazdaságosan és egyben környezetkímélően fűteni? Ha a biobrikettet használja, fűtési költségeit akár 30%-kal csökkentheti. A mostani gázárak mellett kb. 30%-kal olcsóbb, hogyha fabrikett-tel fűt. A fánál is kb. 10-15%-kal olcsóbb, mivel sokkal jobb hatásfokkal használható, mint a tüzifa. A fabrikett faipari melléktermékből (fűrészpor) készül magas nyomással, kötőanyag nélkül, préselve.

Fáradt olaj felvásárlás - Gégol

Fáradt olaj felvásárlás - Gégol

A társaság 1998 óta foglalkozik hulladékhasznosítással és fáradt olaj begyűjtéssel. A cég által előállított fluxáló olaj GÉGOL-FLUX 2013 márkanév alatt kerül értékesítésre bitumengyártóknak, tetőszigetelés gyártóknak és kenőanyag forgalmazóknak Európa szerte. A Kft. Magyarországon egyedülálló, német technológián alapuló ipari berendezéssel a veszélyes hulladéknak számító használt ásványi olajok ártalmatlanításának szakértője. Kapacitásunk alapján évi 17.000 tonna olajat tud hatástalanítani. Elérhetőségek 2531 Tokod, Sashegyi út 2. Telefon: 36 33 505-130.

Fe-Ferrum Kft.

Fe-Ferrum Kft.

A Fe-Ferrum Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 1994-ben alakult és 100%-os magyar tulajdonban családi vállalkozásként végzi tevékenységét. A Cég folyamatosan fejlődő és bővülő működés során elérte, hogy Budapesten és vonzáskörzetében a hazai szilárd, újrahasznosítható hulladékgazdálkodás elismert vállalkozásává váljon. A Fe-Ferrum Kft. az elsődleges keletkezési forrásból, ipari területről származó vas-, acél-, színesfém-, papír-, műanyag-, elektronikai-, és akkumulátor hulladék felvásárlásra szakosodott. Vásárol ezen túlmenően lakosságtól és kiskereskedőktől is, továbbá hatóságilag regisztrált autóbontást is végez. A Cég a begyűjtött hulladékot a megfelelő minőségű másodnyersanyaggá dolgozza fel, amit a hazai-, ill. a nemzetközi piacon, közvetlenül a végfelhasználó felé értékesít. A begyűjtött és feldolgozott hasznosítható hulladékmennyiség átlagosan évente 33 ezer tonna.

FE-Group Invest Zrt.

FE-Group Invest Zrt.

A FE-Group Invest Zrt.-t 1994-ben alapították magyar magánszemélyek. A társaság célja az volt, hogy a magyarországi hulladékgazdálkodás piacán jelenjen meg egy olyan gazdálkodó szervezet, amely harmonikusan ötvözi a a konkrét hulladékkezelési feladatokban végzett szolgáltatást, és a hulladékgazdálkodás általános műszaki-, tervezési-, gazdálkodási-, és befektetés-fejlesztési, tehát mérnöki tevékenységeit. Anyagfajták: Akkumulát or, elektronikai, műanyag, papír, fém csomagolási, üveg.

Feparec Papírhulladék Kereskedelmi Kft.

Feparec Papírhulladék Kereskedelmi Kft.

Társaságunk a Fegroup-Invest Rt. tagvállalataként 1997-ben alakult kizárólagosan magyar tulajdonnal. Tulajdonosai és ügyvezetői a hazai és nemzetközi hulladékkereskedelemben több évtizedes gyakorlattal rendelkeznek. Cégünk ipari, kereskedelmi és lakossági hasznosítható hulladékok begyűjtésével és hasznosításával foglalkozik. Ezen belül fő profilként jellemzően a papírhulladék begyűjtése korszerű öntömörítős gépjárművekkel, 10-30 köbméteres konténerekkel, 1,5 - 10 tonna teherbírású gépkocsikkal. Cégünk működéséhez szükséges valamennyi hatósági engedéllyel rendelkezik és az itthoni és EU jogszabályokat betartó, valamint ISO 9001 és ISO 14001 szabványok szerint tanúsított cégek közé tartozik. Központi telepünk a Jászberényi út 18-20 sz. alatti területen helyezkedik el, ahol a feldolgozáshoz szükséges teljes körű ipari háttérrel, szállító, rakodó, tároló és válogató kapacitással rendelkezik. Ennek keretén belül átveszünk és elszállítunk minden olyan papírhulladékot, mely megfelel az MSZ EN 643/2002-as európai papírszabványnak.

Fer-gum 2000 Kft.

Fer-gum 2000 Kft.

A napenergia biztonságos és népszerű alternatív energiaforrás. Egyszerűbben fogalmazva, a napenergia a napfényből nyert energia. A különböző módszerek napenergia hasznosításával képesek fedezni egy háztartás szinte teljes napi energiaszükségletét. Három tényezőben összegezhetjük a napkollektorok fő előnyeit: 1. A növekvő energia számlák kiküszöbölése 2. A hagyományos tüzelőanyag-tartalékok kimerülése 3. A környezettudatosság, a környezetvédelem Napenergia nem károsítja a környezetet. Ez az egyik fő oka annak, hogy számos állami és kereskedelmi létesítmények vált alternatív energiaforrásra, hogy eleget tegyenek az energia követelményeknek. Ezen felül a napenergia ideális olyan távoli helyeken, ahol nem megoldható a hagyományos áramforrás vagy nehézkes a közművesítés. De a napenergiát széles körben használják szabadidős járműveknél vagy akár luxus hajók fedélzetén.

Fer-Marik Kft.

Fer-Marik Kft.

Cégünk családi vállalkozásként alakult 2000-ben Orosházán betéti társaságként, 2007 novemberére Kft.-vé nőtte ki magát. Fő tevékenysége a sík és öblös üveghulladék kereskedelem. Telephelyünkön közforgalmi gázolajkút, digitális hídmérleg és tehergépjármű-mosó is üzemel. Cégünk célja az uniós csatlakozás után megváltozott hulladékgyűjtési, hulladékkezelési előírásoknak megfelelő szolgáltatás nyújtása, a begyűjtött üveghulladék újrahasznosításra történő átadásával. Szolgáltatásaink: - üveghulladék begyűjtés, kezelés - fuvarozás, szállítmányozás - mérlegelés - jármű mosás - gázolaj értékesítés - számviteli szolgáltatás

Földházak

Földházak

Ennek a weboldalnak az volt a célja, hogy egy természetközeli építkezésre hívja fel a figyelmet, végigkövetve egy ház felépülését és így adva kedvet és ötletet azoknak, akik hozzánk hasonlóan, egy olyan otthonra vágynak, ami kicsit kiesik a nagyváros zajától, de mégis kényelmes közelségben van mindenhez, ami szükséges lehet. Az elképzelés megvalósulni látszott, az építkezés elindult, de nem várt anyagi nehézségek és családi okok miatt sajnos nem fejeződött be. Ennek már 2 éve. Sokáig bíztunk abban, hogy az építkezést tudjuk folytatni és egy élhető otthonná alakul, de úgy tűnik ez mégsem valósulhat meg.Úgy döntöttünk tehát, hogy eladjuk a telket a rajta levő félkész házzal együtt. A galériában látható képek tanúskodnak arról, hogyan kezdődött az építkezés. A terep azóta kicsit átalakult. A természet birtokba vette a helyet, a növényzet megnőtt, a belső falak pedig itt-ott leomlottak, de a külső tufafal stabil és erős.

Hirdetés
Földházak Magyarországon

Földházak Magyarországon

A dombház lényegében egy földbe süllyesztett körkörös alaprajzú épület. Mivel nincs hagyományos teteje, az épület boltívekből, kupolákból áll, amit 60-70 cm vastagságú földtakaró borít. Az ebbe ültetett növényeknek köszönhetően a dombház néhány év alatt 'visszaépül', beleolvad a természetbe.

Földvár Metal Kft.

Földvár Metal Kft.

Cégünk 1994-ben alakult Kft-vé, előtte mint magánvállalkozó működtünk. A fő tevékenységi körünkbe tartozik különféle hulladékok átvétele, kezelése, előkészítése újrahasznosításra. Ilyen hulladék csoportok a színesfémek, vasfémek, elektronikai hulladékok. 2005-ben nagyobb telephelyre váltottunk (2423 Daruszentmiklós, Pázmánd 2. (hidroglobusznál)) Hulladék átvétel, hulladékfeldolgozás, autóbontó, beton térkő 2006-ban kezdtük el roncsautók átvételét mint regisztrált autóbontó. Regisztrációs számunk: 07000898, valamint megszereztük engedélyünket Haditechnikai Szolgáltatások Nyújtására. 2007-ben cégünk bevezette az MSZ EN ISO 9001:2001 szabványt, Valamint megszereztük a NATO Beszállításra Alkalmas Tanúsítványt. 2008-ban bővítettük tevékenységünket beton térkő gyártással, valamint lakossági fémhulladék valamint elektronikai hulladékok átvételével.

Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft.

Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi Kft.

Társaságunk, a Fővárosi Településtisztasági és Környezetvédelmi (FTSzV) Kft. a főváros területén közműpótló tevékenységet, közegészségügyi és környezetvédelmi feladatokat lát el, többek között települési, ipari és lakossági veszélyes és nem veszélyes hulladék kezelését. Célunk, hogy a vevői és környezetvédelmi követelmények maximális kielégítésével, szolgáltatásaink és termékeink minőségének állandó emelésével magas fokú vevői elégedettséget érjünk el, miközben messzemenőkig elkötelezzük magunkat a környezetvédelem jogi és egyéb előírásainak betartása, a környezetszennyezések megelőzése, a környezeti tényezők vonatkozásában vállalt követelmények teljesítése, a folyamatos fejlesztés iránt. Szolgáltatásaink: - Zsírhulladék begyűjtése - Olajos iszap begyűjtése - Womás csatornatisztítás - Elektronikai hulladék begyűjtése - Veszélyes hulladékok begyűjtése

Fröccsöntés, műanyag újrahasznosítása

Fröccsöntés, műanyag újrahasznosítása

Egyedi tervezésű műanyag alkatrészt gyártására lenne szüksége? Válasszon minket! Több, mint 30 év szakmai tapasztalattal, partnereink igényeire szabott, egyedi gyártószerszámokkal állunk rendelkezésére, ha fröccsöntésre, magas bonyolultsági fokú, precíziós műanyag alkatrészkészítésére van szüksége. Vállaljuk műanyag termékek gyártását nagy tételben akár ipar célokra is. Minőség termékeink a gyógyszerészet és vegyszeripar magas igényeit is kielégítik. I.M. Plast Kft ? Műanyagból bármit! Hívjon bizalommal.

Fuvker Bt.

Fuvker Bt.

Fő tevékenységi körünk a hulladékgyűjtés-szállítás valamint veszélyes hulladékszállítás konténeres rendszerben. Tevékenységünket főként Debrecenben és a város 20-30 km-es körzetében végezzük, de szükség esetén partnereink kérésére bárhová elmegyünk az ország területén. Veszélyes hulladék szállítását országos viszonylatban végezzük.

Gallavit Környezetvédelmi Kft.

Gallavit Környezetvédelmi Kft.

A Gallavit Környezetvédelmi Kft., jogelődjei révén, közel 30 éves környezetvédelmi tapasztalattal rendelkezik. Cégünk legfőbb tevékenysége a különböző hulladék fémiszapok hasznosítása, amelyből kohászati alapanyagot, illetve takarmányipari nyomelem-pótló terméket állítunk elő. Cégünk célja, hogy az ipari termelésből származó hulladékok feldolgozásával új termékeket állítsunk elő, ezáltal csökkentve a környezetterhelést. Tevékenységünk fejlesztésében és tervezésében az Európai Uniós és a hazai vonatkozó előírások teljesítése vezérel minket. A Gallavit Környezetvédelmi Kft. alaptevékenysége a felületkezelésből és egyéb ipari tevékenységből származó, fémtartalmú veszélyes hulladékok, mint galvániszapok, foszfátiszapok, fémtartalmú hulladék oldatok, páclevek, színesfém-tartalmú porok, salakok átvétele, kezelése, újrahasznosítása. A fémiszapok feldolgozása eredményeként fémsókat és fém-hidroxidokat állítunk elő kohászati és takarmányozási célokra. Cégünk fémtartalmú hulladékhasznosítási tevékenységgel foglalkozik, amelyek különböző ügyfeleitől érkeznek ártalmatlanításra. Emellett laboratóriumi vizsgálatokkal állunk ügyfeleink rendelkezésére. Laboratóriumunk fém- és olajtartalmú veszélyes hulladékok, illetve szennyvizek vizsgálatára specializálódott.

GEO - Nem elég zöldnek látszani...

GEO - Nem elég zöldnek látszani...

Nem elég zöldnek látszani... ...Zöldnek is kell lenni - így szól ma a cégimázs ápolásának krédója. Egyre több példa bizonyítja, hogy a környezeti tudatosság, illetve a Föld jövőjéért érzett felelősség hangsúlyozása több is lehet egyszerű kommunikációs trükknél: ahol a fenntarthatósági politikát ténylegesen beépítik a vállalati stratégiába, ott a zöldségek mellett nemritkán a profitkilátásokat is képesek megszépíteni.

Geo-Tipptex Kft.

Geo-Tipptex Kft.

A Geo-Tipptex Kft. több mint 20 éve piacvezető szerepet tölt be a nem szőtt geotextíliák gyártásában, hazai és külföldi forgalmazásában. Az általunk gyártott és értékesített Tipptex nem szőtt geotextília minőségét számos megrendelőnk folyamatos elégedettsége és hűsége, továbbá projektek sokasága bizonyítja Magyarországon és világszerte. A testvércégeink által gyártott geoműanyagokkal kibővítve termékkínálatunkat, mélyépítési, magasépítési, kertészeti, mezőgazdasági felhasználások teljes területére tudunk kínálni szőtt és nem szőtt geotextíliákat, georácsokat, erózióvédő anyagokat, geocellát, felületszivárgókat, geomembránt, közvetlenül a gyártótól.

Tuti menü