Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Megújuló energiák képes leírás - Újrahasznosítás - cégek, szervezetek és oktatás.tlap.hu
részletek »

Megújuló energiák - Újrahasznosítás - cégek, szervezetek és oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ujrahasznositas.tlap.hu » Megújuló energiák
Keresés
Találatok száma - 26 db
A-KLIMA Kft.

A-KLIMA Kft.

Az Ozone sík napkollektorok masszív időjárás álló alumíniumprofilokból készített erős keretekben helyezkednek el. Magas hőfokon a keret felületére égetett anyag hosszú távú időjárási körülményeknek ellenálló bevonatot képez. Kollektor. A titánium bevonatú abszorberlemez (amelynek bevonata olyan porózus szerkezetű, sötét lila réteg, amely a napsugárzást közel 100%-ban elnyeli, és ugyanakkor megakadályozza a veszteséget jelentő visszasugárzást) hátoldalán vörösrézcső csőhálózat található,melyet fejlett ultrahang technológiával rögzítenek. Ebben a rézcső hálózatban áramlik a hőtovábbító folyadék, mely elszállítja a kollektorban termelt hőt a víztartályba. A folyadékot a téli időszak miatt fagymentessé kell tenni, ezért fagyálló koncentrátumot használunk a rendszer napkollektoros körében. Erre a legalkalmasabb anyag a polipropilén glikol, mely nem mérgező és jól ellenáll a magas hőmérsékleti ingadozásoknak is. A kollektorban az aszborberlemez alatt hőszigetelés található, mely megakadályozza a megtermelt hő elvesztését. A napkollektort felülről egy speciális, biztonsági üveg védi, amely igen rugalmas, fémben szegény edzett üveg és nagy a fényáteresztő képessége. A kollektor teste, kerete a beépítés módjától függetlenül nagy szilárdságú alumíniumötvözet. A kollektortest szerelhető kivitelű. Az Ozone sík kollektor könnyen integrálható a különböző tető fajtákba.

Alternatív Energia

Alternatív Energia

Célunk, hogy olvasóink megismerjék a megújuló energiaforrásokban (napenergia, szélenergia, vízenergia) rejlő lehetőségeket és rendszeresen tájékozódni tudjanak a témához kapcsolódó eseményekről, újdonságokról. Foglalkozunk az energiatakarékosság kérdéseivel és szem előtt tartjuk környezetünk védelmét is. Ízelítőt adunk azokból a lehetőségekből, amelyekkel bárki élhet, aki környezet- és energiatudatosan kíván élni. Naponta friss belföldi és külföldi hírekkel várjuk régi és új, fiatal és idősebb látogatóinkat egyaránt. Beszámolunk a témához kapcsolódó fontosabb rendezvényekről, interjúkat és videókat készítünk, hogy minél részletesebb tájékoztatást adhassunk a kutatásokról, eredményekről, trendekről, érdekességekről, az alternatív energiákkal kapcsolatos nemzetközi és hazai irányvonalakról. Oldalainkon részletes leírásokkal és útmutatóval szolgálunk mindenkinek, akik szeretnék megtudni, amit az alternatív energiaforrásokról és azok alkalmazási lehetőségeiről tudni érdemes. Reméljük, oldalaink elnyerik tetszését, és hamarosan Önt is visszatérő olvasóink között köszönthetjük.

Brio-Massza Kft.

Brio-Massza Kft.

Szilárd biomassza kereskedelmi tevékenységünkkel hozzájárulunk a közösségi energia- és hőellátás biztosításához, egyben a hazai regionális gazdaság élénkítését is szolgáljuk. Célunk, hogy részesei lehessünk annak a nemzetközi törekvésnek, amely a költségek optimalizálásával a fenntartható energiafelhasználást valósítja meg, ezen belül a magyar gazdaságban a megújuló energetika területén kívánunk mértékadó piaci pozíciót betölteni. Erdészeti portfóliónkba tartozik: erdészeti kitermelés, fakivágás, fafeldolgozás, faapríték készítés, erdészeti alapanyagok és melléktermékek forgalmazása (faapríték, fűrészpor, tűzifa, energianövények). Mezőgazdasági biomassza termékeinket szálas alapanyagokból állítjuk elő (kukoricaszár, nád, szalma, repce), de a szemes melléktermékeket is hasznosítjuk (ocsú, maghulladék).

Canadian Solar Napelem áruház. Telepítőknek egyedi kedvezmények.

Canadian Solar Napelem áruház. Telepítőknek egyedi kedvezmények.

Napelem kiskereskedés versenyképes árakon. A Canadian Solar hivatalos magyarországi partnereként megbízható árakat és verhetetlen garanciát biztosítunk a napelemekre. Nálunk a napelem árak verhetetlenek maradnak az áttekinthető felépítésünknek köszönhetően. Biztosítjuk a Canadian Solar által nyújtott minden garanciát az Ön számára. A Canadian Solar a világ 3 legnagyobb biztosító társasága által biztosítva. Legjobb minőség: 239 minőség-ellenőrzési pont a modulgyártás során előszűrés a termékhibák kiszűrése érdekében.

Codefon-Solar Kft.

Codefon-Solar Kft.

1988 Cégünk elkezdte tevékenységét kaputelefon rendszerek forgalmazásával. A sikeres fejlesztéseink lehetővé tették, hogy 1994 óta saját gyártású kaputelefon rendszerekkel jelenhetett meg a magyar piacon. Elmondhatjuk, hogy ezen rendszerekből jelenleg éves szinten százezres nagyságrendben gyártunk és forgalmazunk. Termékünk Codefon márkanév alatt fut. 2002 Vállalkozásainkat Codefon Kft néven folytattuk tovább. Növeltük a gyártást, majd elindult exportunk Románia és Horvátország felé. 2004 Megnyitottuk a Gát utcai telephelyeinket. 2007 Előző években kibővült választékunkban egyre nagyobb szerepet betöltő solar termékek hatására cégünk nevét megváltoztattuk: Codefon-Solar kft-re. Átalakulásunkat a kibővült termékskálánk tette szükségessé. 2008-ban társaságunk már 5 telephelyen működik és cégünk meghatározó szereplője a hazai solar termékeket forgalmazó cégeknek. 2009 Megnyitottuk új 1150 nm áruházunkat, ahol jól megférnek egymás mellett a kaputelefon és solar termékeink. A Codefon - Solar Kft. dinamikusan fejlődő vállalkozás. Kitűztünk egy célt: minőség megfizethető áron, igényes embereknek. Erényeink és előnyeink: megbízhatóság, szakértelem, rugalmasság, minőségi, gyors és pontos szolgáltatást nyújtunk vásárlóink számára. Feladatunknak érezzük, hogy ügyfeleinket hozzásegítsük a korszerű napkollektoros fűtés és meleg víz rásegítés nyújtotta előnyök maximális kiaknázásához

ÉLIA Kft.

ÉLIA Kft.

Cégünk elődje évekig meghatározó szerepet töltött be az épületgépészeti szektorban Tolna megyében. Az újjáalakult cég profilja az épületgépészeti kivitelezéseken kívül a hosszútávon gazdaságosabb megújuló energiák alkalmazása. Partnerkapcsolatban állunk a legnagyobb fűtéstechnikai, ill. szolártechnikai cégekkel mely azt eredményezi, hogy a kedvező áron, és nagy választékban tudjuk a rendszereket, forgalmazni, kivitelezni.

EnerGo Investment Kft.

EnerGo Investment Kft.

Napelemek, Napkollektorok tervezése, kivitelezése, forgalmazása A napelem a fényenergiát villamosenergiává alakítja át. Ma már elképzelhetetlen lenne életünk elektromos áram nélkül. A háztartásunkban szinte minden berendezéshez nélkülözhetetlen az elektromos áram, ezt tudjuk előállítani napelemmel.

Fer-gum 2000 Kft.

Fer-gum 2000 Kft.

A napenergia biztonságos és népszerű alternatív energiaforrás. Egyszerűbben fogalmazva, a napenergia a napfényből nyert energia. A különböző módszerek napenergia hasznosításával képesek fedezni egy háztartás szinte teljes napi energiaszükségletét. Három tényezőben összegezhetjük a napkollektorok fő előnyeit: 1. A növekvő energia számlák kiküszöbölése 2. A hagyományos tüzelőanyag-tartalékok kimerülése 3. A környezettudatosság, a környezetvédelem Napenergia nem károsítja a környezetet. Ez az egyik fő oka annak, hogy számos állami és kereskedelmi létesítmények vált alternatív energiaforrásra, hogy eleget tegyenek az energia követelményeknek. Ezen felül a napenergia ideális olyan távoli helyeken, ahol nem megoldható a hagyományos áramforrás vagy nehézkes a közművesítés. De a napenergiát széles körben használják szabadidős járműveknél vagy akár luxus hajók fedélzetén.

GreenSys Electric Kft.

GreenSys Electric Kft.

Cégünk napelem rendszerek teljes körű kivitelezésével, telepítésével foglalkozik. Beszerezzük a napelemet, a napelemhez tartozó speciális tartószerkezetet, a napelem rendszer teljesítményéhez mérten kiválasztjuk a megfelelő áramszolgáltató által elfogadott napelemekhez tervezett hálózati invertert, napelemek által termelt áram vezetéséhez a megfelelő tanúsítvánnyal ellátott kifejezetten napelemekhez gyártott kábelt egészen a napelemekhez gyártott csatlakozókig. Az egész rendszer a napelem köré van építve. Amennyiben háztartási, céges napelem rendszerek vagy napelem rendszerű naperőművek érdeklik, úgy kérem válassza ki a megfelelő menüpontot. Amennyiben többet szeretne megtudni a napelemekről, úgy kérem olvasson tovább vagy vegye fel velünk a kapcsolatot.

Hirdetés
INNTEK Nonprofit Kft. - Információk a megújuló energiaforrásokról

INNTEK Nonprofit Kft. - Információk a megújuló energiaforrásokról

Üdvözöljük Energia Portálunkon, melyet a megújuló energiaforrások szélesebb körben való megismerése céljából hoztunk létre. Weboldalunkon az alábbi témakörök böngészésre nyílik lehetőség: létező energiahatékonysági és megújuló energiaforrásokat hasznosító technológiák közérthető bemutatása energia audit házilag, energia kalkulátort beépítése, ami szemlélteti, hogy nyílászáró cserével, falszigeteléssel, néhány fajta fűtési és világítási rendszer alkalmazásával milyen megtakarítást lehet elérni termokamera használati területei hatósági oldal, szabályozási háttér bemutatása energetikai sárga oldalak link gyűjtemény

Jagaber Kft. - Beruházó és Mérnök Iroda

Jagaber Kft. - Beruházó és Mérnök Iroda

A JAGABER Kft 2002. évben alakult. Jelenlegi fő tevékenységi köre az energetikai beruházások bonyolítása, előkészítése, tanácsadása, tervezése, kivitelezése, a mérnöki munka. A Kft. tudatosan törekszik a megújuló energiák hasznosításának megismertetésére és alkalmazására, környezetünk védelmére. A Kft. meghatározó tagja, egyben egyik vezetője és tulajdonosa Jagasics János.

Klímabest Kft.

Klímabest Kft.

Miért a Klímabest? Mert: jelentős magyar és nemzetközi tapasztalatokkal rendelkezünk szenvedélyünk a megújuló energia témaköre, folyamatosan képezzük magunkat nálunk meg tudja nézni a berendezéseket működés közben, még a vásárlás előtt a szükséges energiatakarékossági pályázatokat felkutatjuk és elkészítjük náluk beszélhet a szerelővel is, aki a helyszínre is kimegy mi értünk a megújuló energiák kiaknázásához, amit energetikai számításokkal támasztunk alá komplett szolgáltatást nyújtunk közvetlenül a gyártókkal állunk kapcsolatban az üzemeltetésben, karbantartásban is járatosak vagyunk A Klímabest Kft. 1991-óta elkötelezett a gépészeti újító megoldások alkalmazásában.

Megújuló energiák

Megújuló energiák

Az elmúlt évtizedekben egyre világosabban körvonalazódott ki, hogy az emberiség környezetszennyező és energia pazarló életvitele hosszú távon a természeti erőforrások kimerüléséhez, ökológiai katasztrófához vezethet. A fenyegetõ globális problémák - túlnépesedés, a légköri szén-dioxid szint növekedése, az ózon réteg vékonyodása - kezelésre várnak, amelyet csak nemzetközi összefogással lehet megoldani. Több nemzetközi megállapodás - mint például a Rio de Janeiroban 1992-ben aláírt egyezmény, ahol általános elveket fogalmaztak meg az erõforrások hasznosításáról, a környezet védelmérõl, a fenntartható fejlõdésrõl és az egyes országok együttmûködésének alapelveirõl - ezen problémák enyhítésére irányul.

Napelem Webáruház

Napelem Webáruház

Napelemes rendszert vásárolna? Jó helyen jár! A NapelemMarket.hu webáruházat 2012-ben indítottuk azzal a céllal, hogy könnyebbé és gyorsabbá tegyük a napelem modulok, inverterek, szerelési tartozékok és egyéb kiegészítők online kereskedelmét. A NapelemMarket.hu webáruházat elsősorban napelemes rendszerek értékesítésével és kivitelezésével foglalkozó szakemberek számára hoztuk létre. Ők egyszerű regisztráció után a feltüntetett listaáraknál kedvezőbben vásárolhatják meg a rendszerelemeket. Napelemes webáruházunk magánszemélyek rendelését is fogadja. Cégünk 2002 óta forgalmaz napelemes rendszereket, így versenyképes árakat biztosítunk több napelemes gyártó kínálatából is.

Napelemek - Korax Solar a környezetbarát

Napelemek - Korax Solar a környezetbarát

Korax Solar a superbrands díját elnyert cégünk vállalja a projekt tervezéstől egészen a kivitelezésig, hálózati csatlakozás teljes körű ügyintézését, hogy ne legyen gondja vele. Ezen kívül kiváló minőségű napelemek a kínálatában. Oldalunkon széles választékban találhatók meg a különböző teljesítményű napelemek prolikristályos, monykristályos, napelemes rendszerek, inverterek tartó szerkezetek és egyéb elektronikai kiegészítők. Pályázatok teljes körű ügyintézése, tervezés engedélyek beszerzése és kivitelezése.

Napenergia - Greennovate

Napenergia - Greennovate

Napelemes rendszert szeretne telepíteni? Mi segítünk, hogy a napelem rendszer ára biztosan megtérüljön, háztartási erőműve pedig sokáig működjön biztonságosan. A maximum 50 KVA (KW) teljesítménnyel működő mini erőműveket háztatások és vállalkozások is maguk telepíthetik, 3x16A-ig pedig a napelemes rendszer díjmentesen csatlakoztatható a szolgáltatók elektromos hálózatába. Bízza ránk a munkát a tervezéstől az engedélyeztetésen át a kivitelezésig, és mi a legjobbat adjuk Önnek a legjobb áron! Grennovate.hu

Napkémény

Napkémény

Nagy földterületet borítanak kör alakú üveg vagy műanyagszerkezettel, ami a kör közepe irányába magasodik. Középen egy magas torony található, itt található vagy találhatók a szélturbinák. A kör és a földfelszín között a levegő képes cirkulálni. Napsütés hatására az üveg (vagy műanyag) alatt található levegő felmelegszik, és mert a meleg levegő könnyebb, mint a hideg, a torony irányába kezd áramlani, helyét átadva a perem felől érkező hideg levegőnek. A toronyban a meleg levegő felszáll, mozgásával a turbina lapátjait megforgatja. A turbinához generátor csatlakozik, mely a mozgási energiát villamos energiává alakítja

Tuti menü