Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Megújuló energiák képes leírás: Napkollektor - Zéró [2. oldal]
részletek »

Megújuló energiák: Napkollektor - Zéró [2. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: ujrahasznositas.tlap.hu » Megújuló energiák
Keresés
Találatok száma - 26 db
Napkollektor Szerviz Kft.

Napkollektor Szerviz Kft.

A mai modern vákuumcsöves napkollektorok ( Heat-pipe és U-pipe) a szűrt fényt is képesek összegyűjteni. Télvíz idején, december és januárban csak belesegít a fűtésbe és a meleg vizet tudja előállítani, már így is rengeteg energiát tudunk megspórolni. Szerencsére nálunk ezek a kevés órás napsütéses napok, csak decemberben és januárban vannak. Fűteni viszont szeptembertől májusig kell. Tehát igenis van értelme a fűtés rásegítésnek, amikor hideg van -10°- +10° fok van, de süt a nap, vagy csak derült az ég. Ilyenkor csalogassuk be ezt a gyenge energiát, ami jelentősen befolyásolja a gázszámlánkat, vagy tűzifa igényünket. Fűtéstechnika magas fokon. Napkollektorok beépítése fűtés rendszerekbe. Napkollektor fűtésre, meleg víz készítésre. Puffertartály beépítése meglévő fűtés rendszerekbe, puffertartály összekötése fakazánnal és gázkazánnal is napkolletor telepítés, napkollektor szerelés. Napenergia hasznosítás csúcs minőségben, német puffertartály, svájci minőségű napkollektor magyar áron.

Naplopó Kft.

Naplopó Kft.

A Nap óriási, kifogyhatatlan energiája Önnek is rendelkezésére áll. A Föld felszínére érkező napsugárzás több ezerszeresen meghaladja az emberiség energiaigényét. Magyarország területére is kb. 380-szor akkora mennyiségű energia érkezik egy év alatt a Napból, mint az ország teljes évi energia-szükséglete. Ha nyáron, tűző napsütésben is be kell kapcsolnia gázkészülékét, vagy villanybojlerét azért, hogy meleg vizet készítsen, akkor gondoljon arra, hogy: a napsugárzás teljesítménye ilyenkor eléri az 1000 W/m2 értéket, minden négyzetméterre érkező napsugárzás energiájával napi közel 100 liter 50°C-os vizet lehetne előállítani, ha a Nap az energiaszolgáltatóhoz hasonlóan benyújtaná a számlát azért az energiáért amit az Ön házának tetőfelületére sugároz, akkor évi több millió forintot kellene fizetnie.

NRG Eco-Store

NRG Eco-Store

Az NRG Eco-Store olyan egyedülálló franchise hálózat, amelyben a partnerek a megújuló energiaforrások eszközeinek, rendszereinek teljes vertikumával állnak vásárlóik, megrendelőik rendelkezésére. A hálózat partnerei, országos szinten 100.000. fős lélekszámú területi egységekre osztva üzemeltetik egységes arculatú bemutatótermeiket. A termékek széles spektrumát az Energiacentrum (Kautéla Zrt.) biztosítja, amely termékek között megtalálhatóak a napenergia, szélenergia, biomassza, geotermikus energia, vízi energia alkalmazásának eszközei és megoldásai. A csatlakozó partnerek szakmai felkészítését franchise-központ végzi a szakterület gyakorlott és tapasztalt képviselői bevonásával. A legtöbb esetben ez a megadott információ a legnagyobb érték a partnerek számára. A szakmai felkészítés mind elméletben, mind gyakorlatban megvalósul. Az NRG Eco-Store hálózathoz csatlakozók a franchise-központtal aláírt szerződéskötést követően nyitják meg bemutatótermeiket, majd ezzel egy időben megkezdődik az együttműködés. A franchise-központ a hozzá beérkező igényeket, mind kiskereskedelmi, mind kivitelezési vonatkozásban továbbítja a területi képviselők számára.

Penta-Klíma Kft.

Penta-Klíma Kft.

A Penta-Klíma Kft. hazánk egyik meghatározó vállalkozása a megújuló energiaforrások piacán, ezen belül is döntően a különböző hőszivattyús megoldások területén ért el jelentős eredményeket. Munkatársaink szakmai tapasztalata, elkötelezettsége, illetve gyártóinkkal történő folyamatos műszaki konzultáció nyújt biztos alapokat ahhoz, hogy magas színvonalon megfeleljünk a piaci kihívásoknak. Elsődleges célunknak tekintjük megrendelőink kiszolgálását magas műszaki színvonalú, valamint megbízható és kedvező árszintű berendezésekkel a klímatechnika, fűtéstechnika valamint a légtechnika területén. Prémium berendezéseink forgalmazása mellett széleskörű mérnöki szolgáltatást nyújtunk tervezőknek, kivitelezőknek, partnereknek.

Solar-Modules Kft.

Solar-Modules Kft.

Csapatunk komoly tapasztalatokkal rendelkezik az épületgépészet terén, új fűtő, hűtő rendszerek kiépítésével, meglévő fűtési rendszerek korszerűsítésével, valamint napkollektoros és napelemes rendszerek kiépítésével, karbantartásával kapcsolatban. Elsődleges feladatunknak tekintjük az Ügyfeleink igényeinek, kívánságainak megvalósítását, illetve az igények, kívánságok megvalósítható formába öntését. Fontosnak tartjuk, hogy egy már kialakult, megszokott rendszer kezelését ne alakítsuk át oly módon, hogy az a napi rutint felborítsa. Ilyenkor a korszerűsített rendszert olyan vezérléssel látjuk el, ami tökéletesen kapcsolódik a meglévő kezelőfelülethez, szoba termosztáthoz. Így nincs szükség arra, hogy az átalakított, korszerűsített rendszer kezeléséhez tanfolyamot kelljen végeznie a Megrendelőnknek. Ha egy épülő háznál bennünket kérnek fel a gépészeti rendszer kialakítására, biztosak lehetnek benne, hogy a lehető legjobb döntést hozzák! Mindíg a legfrissebb, de már kiforrott és bizonyítottan jól, hatékonyan és gazdaságosan működő berendezéseket szállítjuk és telepítjük!

Solartis Kft.

Solartis Kft.

A Solartis Kft teljes napkollektor rendszerek tervezésével, építésével és kivitelezésével, napkollektorok felszerelésével, telepítésével és forgalmazásával foglalkozik. Továbbá vállaljuk a korábban felszerelt, kialakított rendszerek, berendezések karbantartását, szervizelését, bővítését és átalakítását. Munkánk eredményeképpen Ön otthonában, vállalkozásában is élvezheti a használati meleg víz előállítás, fűtésrásegítés vagy medencefűtés kedvezőbb feltételeit, napenergia hasznosítás segítségével.

Szélenergia

Szélenergia

A szélenergia megújuló energiafajta, amelynek termelése környezetvédelmi és költségelőnyei miatt rohamos ütemben nő a világban, főleg Európában. 2006-ban a szélerőt felhasználó generátorok 74 223 megawatt energiát termeltek világszerte, mely még mindig kevesebb, mint a világ áramfelhasználásának 1%-a. A szélerőművek azonban a Harvard Egyetem kutatóinak számítása szerint 1,3 millió terawattóra áramot is tudnának termelni, ami bőségesen elláthatná a világ lakosságát, mivel a világ áramfogyasztása 2006-ban csak 15666 terawattóra volt: a megadott potenciál mindössze 1,2 százaléka. A szélenergia kitermelésének modern formája a szélturbina lapátjainak forgási energiáját alakítja át elektromos árammá. Ennél sokkal öregebb technológia a szélmalom, amelyben a szélenergia csak mechanikus szerkezetet működtetett és fizikai munkát végzett, mint a gabonaőrlés, vagy a vízpumpálás. A szélturbinákat ma már ipari méretekben, nagy csoportokban is felhasználják szélfarmjaikon a nagy áramtermelők, de nem ritkák a kis egyedi turbinákat működtető telepek sem, amelyeknek különösen olyan környezetben veszik nagy hasznát, amelyek távol vannak a nagyfeszültségű elektromos hálózattól, ezért költséges lenne a felhasználás helyéig kiépíteni a vezetékeket.

Új alternatív energiaforrás - Napkémény

Új alternatív energiaforrás - Napkémény

Földünkön jelenleg a fosszilis energiaforrások felhasználása a legjelentősebb. A készletek csökkenésén túlmenően az igazi veszélyt a környezetbe kerülő szennyező anyagok jelentik, ezért egyre nagyobb szerepet kapnak a megújuló energiaforrások. A Nap energiája egyike a tiszta energiáknak. Ennek kiaknázására számos megoldás született. Ezek közül egy, a levegő áramlásán alapuló napkémény.

Zéró Energia Ház Kft.

Zéró Energia Ház Kft.

A zéróenergiaház.hu készítői, üzemeltetői úgy gondolják, elérkezett az idő, hogy végre a magyar lakosság tudomására jusson, hogy a megújuló energiaforrások használta fontos, és valóban költségkímélő megoldás a ház teljes energiaellátására. A honlap információs jellegével szeretnénk minél több információt minél közérthetőbben eljuttatni azon emberekhez, akik érdeklődést mutatnak házuk megújuló energiákkal való fenntartásának irányába. Mindenekelőtt kiemelném, hogy ez a fenntartási forma hosszú távú befektetés, azonban megfelelő tervezéssel nagyban lerövidíthető a megtérülés. (Például egy közepes méretű ház kis teljesítményű hőszivattyúval történő fűtésénél már akár 1-1,5 éven belüli is lehet a megtérülés.) Ezt az oldalt egy olyan speciális portálként kívánjuk üzemeltetni, mely rendszeresen frissülő hírekkel tájékoztatja, informálja az érdeklődőket az éppen aktuális újításokról, mint például az új készülékek, rendszerek kifejlesztése, vagy a technológiákkal kapcsolatos új kutatások eredményei. Mindemellett célunk az is, hogy a környezettudatosan élő, vagy az ilyen életmódra nyitott emberek ezen az oldalon tudjanak beszélgetni egymással egy moderált fórum keretein belül, vagy véleményt nyilvánítani a különböző hírekkel, eseményekkel, történésekkel kapcsolatban.

Tuti menü