Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Újrahasznosított termékek képes leírás - Újrahasznosítás - cégek, szervezetek és oktatás.tlap.hu
részletek »

Újrahasznosított termékek - Újrahasznosítás - cégek, szervezetek és oktatás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: ujrahasznositas.tlap.hu » Újrahasznosított termékek
Keresés
Találatok száma - 15 db
Biokukac - Bio webáruház

Biokukac - Bio webáruház

Engedje meg, hogy egy pár szóval bemutassuk online bioboltunkat. Vásárlói felületünket igyekeztünk a lehető legfelhasználóbarátabb módon felépíteni, hogy Önnek ne okozzon gondot a vásárlás. Több fő- és alkategóriát hoztunk létre, amin belül Ön akár márkánként is csoportosíthatja a termékeket. A választás megkönnyítése érdekében termékeink túlnyomó többsége rendelkezik fényképpel, részletes leírással, felhasználási javaslattal. A hiányzó adatokat folyamatosan pótoljuk és az áruválasztékunk is hétről-hétre növekszik. Jelenleg több mint 1700 Bio- és natúr termék található webáruházunkban. Termékeink közül teljes biztonsággal kiszűrheti a natúr termékeket, ugyanis a 'Bio' szócskát csak azon termékeink elnevezésében használjuk, melyek rendelkeznek hivatalos minősítő tanúsítvánnyal.

Delta9 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Delta9 Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.

Profi, főleg iparművészekből álló csapatunk az alábbi témákban áll a kedves érdeklődők rendelkezésére: reklámajándékok gyártása reklámajándékok tervezése az adott célcsoport, cél, kampány alapján kiállításra installációk, sátrak, bemutatóhelyek, standok tervezése, legyártása jelmezek, hostessruhák tervezése, gyártása Amiben pedig a jók közül a legjobbak vagyunk: természetes alapanyagok (kerámia, fa, fém, papír, len, kender, stb) újra(fel)használt alapanyagok (kültéri ponyva, papír, autógumi, NY.Á.K, kukorica, bőr, préselt textil) A promóciós- és reklámtárgyak tervezését, gyártási előkészítését tervezők, iparművészek végzik műhelyünkben, ahol egy helyen dolgozik ötvös, keramikus, jelmezkészítő, festő és belsőépítész.

Fröccsöntés, műanyag újrahasznosítása

Fröccsöntés, műanyag újrahasznosítása

Egyedi tervezésű műanyag alkatrészt gyártására lenne szüksége? Válasszon minket! Több, mint 30 év szakmai tapasztalattal, partnereink igényeire szabott, egyedi gyártószerszámokkal állunk rendelkezésére, ha fröccsöntésre, magas bonyolultsági fokú, precíziós műanyag alkatrészkészítésére van szüksége. Vállaljuk műanyag termékek gyártását nagy tételben akár ipar célokra is. Minőség termékeink a gyógyszerészet és vegyszeripar magas igényeit is kielégítik. I.M. Plast Kft ? Műanyagból bármit! Hívjon bizalommal.

Gumiburkolat Gyártó Kft.

Gumiburkolat Gyártó Kft.

Cégünk, a Játszópark Kft. fő tevékenységi köre játszótéri eszközök tervezése, gyártása, játszóterek építése, szabványosítás, tanácsadás... ...egyszóval minden, ami a játszóterekkel kapcsolatos! 2010-ben elindítottuk Gumiburkolat gyártó üzemünket, így már tényleg hiánytalanul ki tudjuk szolgálni a hozzánk forduló kedves érdeklődőket. Cégünk célkitűzése, hogy az általunk tervezett, gyártott vagy forgalmazott játszóeszközök és kiegészítők magas minőséget képviseljenek, maximálisan megfeleljenek megrendelőink igényeinek, s általuk olyan közösségi és szabadidős tereket hozzunk létre, ahol minden korosztály megtalálja a saját jókedvét. Cégünk fontosnak tartja, hogy minőségi és komplex szolgáltatást nyújtson a hozzánk fordulóknak: játszótér tervezésétől a használatba vételi engedélyek beszerzéséig. Bízunk benne, hogy termékeink és szolgáltatásaink elnyerik tetszésüket! Igyekszünk kínálatunkat folyamatosan bővíteni, és állandó kedvezményes vásárlási lehetőségeket biztosítani partnereink részére, így érdemes gyakran visszalátogatni honlapunkra!

Gumitégla Arrabona Kft.

Gumitégla Arrabona Kft.

Cégünk 2011-ben alakult, a műanyag-és gumiipar területén szerzett több mint 20 éves gyakorlattal. Környezetkímélő, kiváló minőségű, esztétikus gumitéglákat (eséscsillapító burkolat, sport burkolat) valamint gumiszegélyeket gyártunk közületi, és lakossági felhasználásra. Termékeink a hazai, újrahasznosított autógumi őrleményből, hőpréseléses technológiával készülnek, több mint 25 féle méretben, formában, rövid vállalási határidővel. Gumitégláink 1m x 1m méretben kaphatóak, 20-80mm vastagságig. A legnépszerűbb színek a téglavörös és zöld, de felár ellenében bármilyen színben készülhetnek. Segítséget nyújtunk az intézményeknek, cégeknek pályázni az uniós- és egyéb támogatások elnyerése érdekében, együttműködve több sikeres pályázatíró céggel.

Herz Armatúra Hungária Kft.

Herz Armatúra Hungária Kft.

Világszerte évről évre több millió szelepet gyártunk a Herz márkanév alatt, amelyek számtalan épületben kerülnek beépítésre. A beépítést követően a Herz szelepek karbantartás vagy szerviz igénye nélkül is évekig üzemelnek. Ahol Herz szelepek kerülnek beépítésre lakásokban, irodákban, iskolákban és óvodákban, várakban és kastélyokban kellemes hőmérséklet és fűtési komfort biztosított. Munkatársaink a vállalat 1896-os megalakulása óta ennek a célnak az elérése érdekében dolgoznak. A szelepek gyártása és nemzetközi marketingje kapcsán speciális tudásbázissal és tapasztalattal rendelkezünk, ez az oka, hogy számos nemzetközileg fontos épületben Herz szelepek kerülnek beépítésre. A termékeink ezen épületekben való felhasználása bizonyos tekintetben a Herz számára speciális kihívás, legyen az kulturális jellegű épület, építészeti mestermű, erőmű, kutatóintézet, hangversenyterem, bank, kórház vagy repülőtér. Összefoglaltan áttekinthetők azok a rangos épületek, amelyekben Herz szelepek üzemelnek.

Költségkímélő ülőkék

Költségkímélő ülőkék

A legtöbb bútortervező a technikai újítást, a modern anyagok használatát kutatja, ám vannak az újrahasznosítás elvét követő designerek, akik egy őrült ötlettől vezérelve háztartási hulladékból alkotnak használati tárgyakat.

Kreatív Központ

Kreatív Központ

Készítenél valami kreatívat, de nincs ötleted? Jó helyen jársz! A Kreatív Központban több, mint 1 000 ötlet közül válogathatsz. Olvasd cikkeinket, vagy böngészd a rengeteg ötletet, amiket olvasóink küldtek be. Egy alkalomra szeretnél készíteni valami szépet? Esetleg ki szeretnél próbálni egy új kreatív hobby technikát? Használd ötlet keresőnket! Alapanyagokat keresel ötleted megvalósításához? Nézz körül webáruházunkban, ahol nagy választékban találsz kreatív hobby alapanyagokat.

Lachris Kft.

Lachris Kft.

Egy új irodai és másolópapírt szeretnék bemutatni önnek. A Scheidersöhne cég Recyonomic papírja, mely 100%-ban használt papírból készült, garantált futási tulajdonságokkal rendelkező, újrahasznosított papír. Korunk információáramlásra épült társadalma hihetetlen mennyiségű papírt használ fel, de nem szabadna megfeledkezni arról, hogy papírtermékeink többsége oxigént adó fából, növényi rostokból készül. A Föld erdősűrűségéről készült legújabb műholdas felmérések világosan bebizonyították, hogy a legtöbb ország jóval kevesebb érintetlenül hagyott fás területtel rendelkezik, mint ahogy azt a helyi hatóságok gondolják. Kanada például néhány évvel ezelőtt 45%-os erdősűrűségről tudott, ezzel szemben a műholdkép 37%-ot mutatott. Ezzel szemben az újrapapír a hagyományoshoz képest sokkal kevésbé terheli a környezetet. Papírhulladékból készül, tehát nem kell hozzá fákat kivágni, gyártásához nem kell cellulózt előállítani, így elmarad a súlyos környezetkárosítással járó klóros fehérítés, magához a gyártáshoz pedig fele annyi energiára, tized annyi friss vízre van szükség és mindössze 2-6 százaléknyi szennyvíztermelést okoz. Ezen kívül minden tonnája 10-17 öreg fát kímél meg a kivágástól (ennyi fa fotoszintézissel évente 112 kg széndioxidot képes megkötni). Az újrapapír általában nem hófehér, hanem kissé barnás vagy szürkés árnyalatú.

Hirdetés
MASTERPLAST Gyártó és Kereskedelmi Kft.

MASTERPLAST Gyártó és Kereskedelmi Kft.

Szűrő vagy védő-elválasztó rétegként egyaránt használható. Mélyépítési munkáknál filterként használják, megakadályozva azt, hogy a durva kavics vagy zúzalékrétegbe a csapadék vagy a talajvíz által szállított finom talajszemcsék bemosódjanak. Használatával csökkenthető a szivárgókavics mennyisége, növelhető a drén hatásfoka és élettartama. Magasépítésben a vízszintes vízszigeteléseknél bitumenes lemezek betonozás előtti mechanikai védelmét oldja meg vagy az oldószervándorlás miatt össze nem illeszthető építőanyagok (pl. polisztirol hőszigetelés és PVC vízszigetelő lemez) elválasztását biztosítja. Épület körüli terheletlen filterként, illetve védő-elválasztó rétegként javasoljuk alkalmazását, míg a nagyobb terheléssel számoló útépítéseknél a 200 és a 300 g/m2 súlyú geotextília használatos. Anyaga: Tű nemezelt, nem szőtt, gyökérálló filcszerű szűrőréteg. Sűrű szálszerkezete révén hatékonyan felfogja a talajban lévő finom talajszemcséket, miközben a vizet átengedi. Anyagánál fogva gyökérálló és korhadásmentes, felülete hőkezelt, ezért mechanikai tulajdonságai jobbak, mint a hagyományos eljárással készülő geotextíliáknak.

Oki - Újrahasznosítás

Oki - Újrahasznosítás

Mi, az OKI Printing Solutions munkatársai, úgy gondoljuk, egyaránt felelősek vagyunk bolygónk szükségleteiért és az Ön vállalkozásáért is. Ezért működésünk összes területén folyamatosan fejlesztjük a környezettudatos tevékenységeket, különös tekintettel az újrahasznosításra. Ösztönző és alapvető fontosságú kezdeményezéseink lehetővé teszik az OKI Printing Solutions vásárlói számára, hogy a hardvereket és a használt kellékanyagokat visszahozzák hozzánk, mi pedig újrahasznosítás céljából összegyűjtjük. Egyre nagyobb mennyiségben használunk újrahasznosított csomagolóeszközöket, illetve folyamatosan új módokat keresünk, hogy csökkentsük az OKI Printing Solutions által kibocsátott hulladékot. Amikor az OKI Printing Solutions termékének lejár az élettartama, ellenőrizze, van-e rajta áthúzott 'szemeteskukát' ábrázoló logó. Ez azt jelzi, hogy ne dobja el. Ehelyett, a WEEE megfeleltetési sémánk keretében összegyűjtjük ezeket, alkotóelemeire bontjuk, és más hasznos, mindennapi tárgyaknál újra felhasználjuk. 2004 óta működik programunk, mely lehetővé teszi az OKI Printing Solutions vásárlói számára a használt kellékanyagok visszajuttatását hozzánk, így mi biztonságosan kezeljük azokat, hatékony és nagy mennyiségű újrahasznosítás keretében. Az üres színes festékpatronok visszajuttatásához segítségként a kellékanyag dobozába egy tasakot helyeztünk.

Papirusz Reklám Kft.

Papirusz Reklám Kft.

A Papirusz Reklám Kft-t évtizedes szakmai múlttal rendelkezik. Reklámszakemberek alapították azzal a céllal, hogy a reklám-marketing területén szerzett szaktudásukat és tapasztalataikat az ügyfelek szolgálatába állítsák, ötletes, igényes megoldásaikkal megjelenítve ügyfeleik kommunikációs igényeit. Elsősorban papír reklámtáskák tervezésével, gyártásával foglalkozunk. A kisebb méretű papírtasakoktól a borostáskákon át, a nagyméretű reklámtáskákig. Környezetbarát technológiával, újrahasznosított papírból is készítünk táskákat, üzlethálózatok és egyedi megrendelőink részére is. Cégünk tevékenységei közé tartozik még a grafikai tervezés, arculattervezés, online vagy nyomtatott reklámok készítése, termékfotózás, rendezvényfotózás, honlapkészítés.

ReFlex

ReFlex

A ReFlex márkájú burkolatokat Magyarországon gyártjuk egész Európa számára. Az egyedi fejlesztésnek köszönhetően a ReFlex Járólap és Esésvédő az EquiFlex Lovas lapok és az AgroFlex termékek megbízható megoldást nyújtanak hosszú évekre. A rendszeres szabadban való játék a gyermekek egészséges fejlődéséhez elengedhetetlen. A kicsik éjszakai alvása is mélyebb lesz és a viselkedésük is javulni fog, mivel a szabadban játszva kikiabálják és kirohangálják magukat, ugrálnak, csimpaszkodnak, bicikliznek: vagyis kiengedik a gőzt... Mindeközben izmaik-csontjaik erősödnek, a tüdejük fejlődik, kondíciójuk is javul. Az önfeledt játék közben azonban sokszor a határokat feszegetik, ami a játék biztonságát illeti. Emiatt rendkívül fontos, hogy olyan környezet vegye őket körül, ahol a lehető legkevésbé vannak kitéve különféle veszélyeknek. A biztonságos játékhoz vezető úton a legelső lépést a biztonságos burkolat kialakítása jelenti. Az újrahasznosított gumiabroncsokból készült ReFlex gumilapok környezetbarát és költséghatékony megoldást jelentenek rugalmas és biztonságos burkolatok kialakítására.

Újrahasznosított termékek áruháza

Újrahasznosított termékek áruháza

Ma már az újrahasznosításnak és az újrahasznosított dolgoknak eljött az ideje, hiszen energiakészletünk kimerülőben van, ez tény. Ha Ön is keresi ezeket a megoldásokat, akár kézműves termékeket, mert úgy érzi, hogy hozzájárulhat ahhoz, hogy helyreálljanak a dolgok a világunkban, a környezetünkben, akkor térjen be hozzánk. Online áruházunkban összegyűjtöttük ezeket a remek darabokat, melyekhez kedvező áron lehet hozzájutni. Újrahasznosított termékek megvásárlásával Ön is tesz azért, hogy még tovább élvezhessük, unokáink még tovább élvezhessék földünk adományait.

Zöldbolt

Zöldbolt

Vállalkozásunkat azért indítottuk el 2007-ben, hogy környezetbarát termékeket kutassunk fel, s tegyünk elérhetővé az Önök számára. Mindent egy helyen. Célunk, hogy a hétköznapi élet majd minden területén valódi, környezetbarát alternatívát kínáljunk. Hiszünk benne, hogy a környezetvédelem korunk legnagyobb kihívása, amelyre sok kis apró megoldást kell találni. Ebben szeretnénk segíteni Önnek. Komolyan vesszük magunkat és a küldetésünket. Nem a mennyiségre, hanem a minőségre törekszünk. Termékeinket szigorú feltételek alapján válogatjuk, amelyek megegyeznek a környezetbarát termékek általános kritériumaival: Természetes anyagokból készült, minél kevesebb vegyi anyag használatával. Tartós, könnyen javítható, így sokáig tudja szolgálni a tulajdonosát, nem kell helyette újat venni, nem kell kidobni (ez nem csak a világ, hanem a saját érdekünk is!) Használata során nem keletkezik semmilyen káros anyag. Lehetőség szerint nem igényel külső energiaforrást, de a legrosszabb esetben is energiatakarékos! Újrafeldolgozott alapanyagokból készült. Újrahasználható (ugyanarra vagy más célra). Hulladékként újrafeldolgozható. Használata után nem lesz belőle veszélyes hulladék. Lehetőleg kevés és természetes csomagolásban árulható. Nem kell távoli országokból ide szállítani. Magyar termék, de legalábbis méltányos kereskedelemből származik. Környezetbarát termék védjeggyel rendelkezik.

Tuti menü